Uw winkelwagen

Badkamer Deventer ruimtelijk door stroken tegels

Slide 733
Slide 734
Slide 735
Slide 736
Slide 737
Slide 738
Slide 739

Ook toe aan een nieuwe badkamer?
Begin met de juiste basis!

Een grote en ruime badkamer die door zijn natuurlijke tinten een warme en aangename sfeer uitstraalt. Deze wordt met name gecreëerd door de betegeling in twee kleuren uit de serie Portland van Cerdisa die met behulp van een tegelplan van de badkamerspecialist tot stand is gekomen. De Bronzo lappatta (de donkere tint) is in de maat 15x60 cm rond en boven het bad aangebracht. Achter de radiator en op de wand naar de douche toe zijn tegelmatjes aangebracht van 30x30 cm met een tegelmaat van 7,5 x 15 cm. Voor de vloer is de maat 45x45 cm gekozen om te voorkomen dat de badkamer een te druk uiterlijk krijgt. Dit zelfde effect wordt bereikt door de Beige Lappatta van 30x60 cm waarmee de resterende wanden zijn betegeld. Deze tint nivelleert daarnaast de donkere tint en voorkomt dat het geheel een te donkere uitstraling krijgt. Het gebruik van verschillende maten en de nuances in de speelse vlakbetegeling zorgt voor resultaat dat gezien mag worden.


Ook het donker eiken van het badkamermeubel op de beige ondergrond draagt, net zoals de verlichting boven de spiegelkast, subtiel bij aan het totale effect. Het meubel Sinea van Burgbad is 120cm breed en voorzien van een Formula 1401 kraan van Treemme. De Vasco radiator Bonsai is voorzien van de lakkleur Platina Grijs en is daarmee eigenlijk tweezijdig, het fraaie matte grijs valt op maar valt tegelijkertijd ook weg tegen de betegelde achterwand.


De douche heeft het uiterlijk van een inloopdouche maar is wel voorzien van een glazen deur. In de doorlopende betegelde douchevloer is een vloergoot van Quickdrain gemonteerd met voldoende afvoercapaciteit om het water uit de zijdouches van Hansgrohe en de handdouche van Treemme te verwerken. Aan de andere zijde van de douchewand is het wandcloset met inbouwreservoir geplaatst. Omdat het inbouwreservoir nu mooi tussen twee muren valt wordt de ombouw een onderdeel van het geheel en zorgt zelfs voor een betegelde vensterbank. Het wandcloset is van Duravit collectie Happy D, bedienpaneel en inbouwreservoir van Wisa.
Het laatste element is dan het zeshoekige ligbad, de Premium van Cleopatra. Goed herkenbaar is het plateau wat ter opvulling is aangebracht in de hoek achter het bad. Een mooie gelegenheid voor het afstellen van badkamer benodigdheden. De plint aan de voorzijde valt iets terug wat niet alleen voor extra perfect voetenruimte zorgt maar ook ruimte biedt aan 3 inbouwspots. Ook de nis boven het bad is voorzien van 2 inbouwspots die, samen met de 12 inbouwspots in het plafond, voor een sfeervolle afronding van het badkamerinterieur zorgen.