Uw winkelwagen

Badkamer Sicis glasmozaiek met stucwerk

Slide 142
Slide 143
Slide 144
Slide 145
Slide 146
Slide 147
Slide 148

Ook toe aan een nieuwe badkamer?
Begin met de juiste basis!

Sfeervolle warme strakke badkamer.

In deze ruimte is met name de plafondhoogte door het schuin oplopende plafond met twee dakvensters een bijzonderheid die de aandacht trekt. Door de lichtval vanuit de dakvensters en de wandverlichting die vanuit de spiegel naar beide kanten over de wand schijnt ontstaat er een aangename en sfeervolle badkamer.

 

F&F badkamermeubel.

Het badkamermeubel is opgebouwd met een onderkast van F&F uit de serie Base en vervolmaakt met een op maat gemaakt wastafelblad uit Belgisch Hardsteen en twee onderbouwwastafels van Duravit. De inbouwkranen met joystick bediening stammen uit de serie Uno van Hansgrohe, een zeer uitgebreide kranenserie die leverbaar is in veel modellen en uitvoeringen. Van deze veelvoud in toepassingen ziet u in deze badkamer ook al enige voorbeelden o.a. bij de ingebouwde douchethermostaat met veel douchegenoegen.

 

Villeroy & Boch Squaro ligbad.

Villeroy & Boch produceerd het ligbad Squaro, een naam die prima past bij zijn strakke vormgeving en zijn duidelijke lijnen. De grote diepte van het bad en de optionele hoofdsteunen bieden bij het baden een optimaal comfort.

 

Vasco Design radiator.

Voor een aangename omgevingstemperatuur wordt gezorgd door 2 warmtebronnen.
Een Vasco radiator met twee handdoekhouders uit de serie Niva. Mede door zijn verborgen bevestiging sluit deze radiator perfect aan op de wand wat zijn vormgeving extra accentueert. En een elektrische vloerverwarming van Magnum die onder de vloer- en wandtegels is aangebracht (ook onder het zitgedeelte in de douche) en onafhankelijk van de cv-installatie alles aangenaam laat aanvoelen.

 

Belgisch hardsteen met Sicis glasmozaïek.

De vloertegels zijn eveneens Belgisch hardsteen in de maat 60x60 cm. In de bijna separaat te noemen doucheruimte zijn de wanden en het zitgedeelte betegeld met mozaïek van Sicis.
Deze Italiaanse fabrikant wordt ook wel "The Art Mosaic Factory" genoemd en als u een kijkje neemt op hun website begrijpt u precies waarom.