Uw winkelwagen

ACO SHOWERDRAIN WALK-IN WINT PRIJS

Red Dot Design Award voor de Aco Showerdrain Walk-in

Aco ShowerDrain Walk-inDe nieuwe Aco ShowerDrain Walk-in is bekroond met niets minder dan de Red Dot Design Award. Hieruit blijkt dat dit prachtige, maar vooral functionele design van deze nieuwe serie niet onopgemerkt is gebleven bij de kenners.

 

De RVS douchebak is hoogwaardig elektrolytisch gepolijst. Vooral de combinatie met de vlak in de vloer liggende composiet rooster maakt deze ShowerDrain zo uniek voor elke douche. Het rooster is vervaardigd van een composiet dat bestaat uit een combinatie van 3/4e deel hout en 1/4e deel kunststof. Deze combinatie maakt het rooster extreem bestendig tegen water. Een bijkomend voordeel is dat deze composiet ervoor zorgt dat het rooster altijd warm, en daardoor comfortabel aanvoelt. Dit verhoogt het douchegenot, want niks is zo erg als koude voeten in de badkamer.

 

Het rooster is leverbaar in de kleuren Coal en Timber. Er is eveneens een uitvoering met led-verlichting in de zijkanten van het rooster. Dit zorgt voor een zeer speciaal effect en maakt je badkamer echt tot iets heel bijzonders. Het design is dusdanig gemaakt, dat zelfs het schoonmaken en –houden van de ShowerDrain Walk-in eenvoudig te doen is. Ook het inbouwen van de onderbouw van pur hardschuim is eenvoudig te doen. De EasyFlow afvoerput is voorzien van een stankslot, zodat je geen nare geurtjes in je badkamer krijgt. Bovendien ben je altijd verzekerd van een snelle, maar vooral zekere afvoer van het water. Je bent altijd verzekerd van een duidelijke scheiding tussen de droge en de natte zone.

 

Wil jij ook eens iets anders en wil jij ook je badkamer omtoveren tot een unieke, elegante ruimte? Kies dan voor de AcoShowerDrain Walk-in. Het brede assortiment, van design walk-in badkameroplossingen tot afwateringsputten en douchegoten, staat garant voor een efficiënte, maar toch elegante manier om al het water probleemloos af te voeren en een badkamer te creëren om ‘u’ tegen te zeggen.

 


Gepubliceerd in: Douche, Installeren