Uw winkelwagen

ALAPE BE YOURSELF WASTAFELMEUBELEN

Alape Be Yourself.

Alape Be YourselfEen modulair badkamermeubel ontworpen door Sieger Design met veelzijdige oplossingen voor individuele behoeften. Alape "Be yourself" wastafelmeubelen bieden nieuwe ruimtelijke perspectieven door een holistische aanpak, waarbij elk stuk een aanvulling is een de andere. Grote en open kamers vormen steeds meer de trend.

 

Met de nieuwe productlijn "be yourself" gaat Alape weg van de muur en maakt optimaal gebruik van de extra plaats. De modulaire wastafelmeubelen delen de badkamer vanuit een functioneel oogpunt in vrijstaande of zijdelings aan de muur geplaatste eenheden in. Ze vormen een geheel met aangrenzende kamers of worden erin geïntegreerd en geven zowel de prikkel als de uitdaging om uw omgeving vorm te geven.

Alape Be Yourself wastafelDoor u te bevrijden van klassieke badkamerinrichtingen, wordt u zich bewust van uw eigen individualiteit. De serie omvat verschillende waskom- en meubelmodules en is leverbaar in verschillende houttinten. Bovendien biedt Alape een behuizing voor de badkuip aan in het passende meubeloppervlak en levert de passende badkuip bij. Vooraan aan de badmodule bieden verlichte nissen extra opbergruimte voor badhanddoeken, badbenodigheden of decoratie.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: Alape, badkamermeubel, badmeubel