Uw winkelwagen

ALAPE TANGES DESIGN WASTAFEL VOOR ELKE BADKAMER

Alape Tanges

Alape TangesZich wassen betekent meer dan alleen maar zijn lichaam reinigen. Reinheid raakt onze zintuigen en ervaren we tot in ons diepste. Wij geloven in de reinheid van de ziel en dat brengen we tot uiting in de esthetiek van onze producten. Ervaren in plaats van begrijpen. Niet alles is begrijpelijk te doorgronden. Sommige dingen voel ik intuätief aan. Precies omdat ik ze rationeel niet kan vatten. Verleiding door vorm. Affectie, geen beredenering. Ze wekken verlangens in ons op, ze raken ons. Zinnelijkheid in plaats van zin. Het hoofd zwijgt. Het lichaam biedt inzicht. Een aanraking zorgt voor een ervaring als de ervaring van een nieuwe

zinnelijkheid. Geometrie van een gevoel. De Alape Tangens brengt een gevoel tot uitdrukking het verlangen naar aanraking, emotioneel en fysiek. Een vorm die de zinnen raakt. Een geometrie die gevoelens tastbaar maakt.

Afhankelijk van de kijkhoek ziet de uitdieping van de wasbak er anders uit. Van veraf oogt zij diep, en pas als men dichterbij komt, merkt men dat er twee verschillende niveaus zijn. De bij Alape gebruikelijke heldere en nauwkeurige lijnvoering blijft onveranderd. Ook de buitenvorm is dan strikt geometrisch. Alleen de contouren van de hoeken komen met vrij grote radiussen met de rondingen van de inwendige lijnvoering overeen. Zo worden in de Alape Tangens purisme en emotie een harmonieus geheel welke toepasbaar is in elke badkamer.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Alape, badkamermeubel, wastafel