Uw winkelwagen

ALAPE W.SELECT WASTAFELCOMBINATIE

W.select van Alape

alape-w-select-wastafel
Nauwkeurig gemaakt, puristisch gestyled, functioneel uitgerust: met de productlijn W.Select vervolledigt Alape zijn componentensysteem met nieuwe wastafelmeubelcombinaties en onderstreept het zijn typische modulaire karakter. De focus ligt hierbij op de integratiemogelijkheden. De nieuwe individuele wastafelmeubelen en spiegelkasten alsook de dubbele wastafelmeubelen en de legkasten zijn zowel geschikt voor gebruik in ruime als in kleinere badkamer.

 

Alape mikt met de nieuwe wastafelmeubelcombinatie W.Select op veelzijdige inzetbaarheid. De afwerking van de meubels is naar keuze in het wit of in een donkere eikkleur verkrijgbaar. De individuele wastafelmeubelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende breedten (600, 800 en 1.000 mm) en kunnen overal worden toegepast, terwijl de dubbele wastafelmeubelen (1.200 mm) in het bijzonder geschikt zijn voor de grotere badkamers. De fraaie spiegelkast, die in de breedte op de wastafelmeubelen is afgestemd en die geflankeerd wordt door een legkast, vervolledigt de lijn in beide kleuren.
De stalen wastafels en de onderkasten vormen een perfecte eenheid. Om de badkamer gebruikers een ergonomische toegang tot de wastafel te verschaffen werden de onderkasten een beetje naar achter geplaatst. De wastafel glanst dankzij het geglazuurd staal, is robuust en voorzien van een duidelijke, moderne vorm. De C-vormig uitgevoerde waskom voorkomt het uitsteken van de elementen en biedt daardoor ook in pijpvormige ruimten voordelen in de vormgeving van de. De verchroomde handdoekhouder aan de voorzijde dient als handvat voor het openen van de als uitschuifbaar element geconstrueerde onderkast.
alape-w-select

 

De spiegelkasten volgen de vier breedten van de wastafels en de materialiteit van de meubels en ronden zo het stemmige en uniforme W.Select beeld af. Ze worden geopend via een dieper liggende handgreep naar boven. In de volledig verspiegelde achterwand zijn glazen legbladen aangebracht waardoor het opbergen van hoge badbenodigdheden probleemloos kan geschieden. Voor de perfecte belichting zorgen moderne LED-lampen, die dankzij hun beperkte opbouwhoogte net als indirecte verlichting onmiddellijk in de spiegelkast geïntegreerd kunnen worden. Doordat het licht van de zijkant komt, veroorzaakt het geen storende schaduwvorming, maar wordt het gezicht altijd mooi, gelijkmatig verlicht.

 

Een legkast vervolledigt de nieuwe productlijn en zorgt zo voor voldoende opbergruimte. De op elkaar afgestemde oppervlakken en de verchroomde handgrepen nemen de vorm van de wastafelmeubelen aan en realiseren hierdoor een optische synergie. De glazen inlegbladen laten zich individueel aanpassen aan de respectievelijke behoeften aan ruimte.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: Alape, Select, wastafels