Uw winkelwagen

ANTHEUS VAN VILLEROY EN BOCH

Badkamerklassieker in de dop

Villeroy Boch Antheus badkamerMarmer, gepolijst roestvrijstaal en hout: de materialen van de nieuwe badkamercollectie Antheus van Villeroy & Boch ademen één en al Art Deco. Maar designer Christian Haas haalde óók inspiratie uit het Bauhaus design, wat terug te zien is in het strakke en functionele lijnenspel. Het geeft het sanitair Antheus, een tijdloze allure. Natuurlijk met het comfort van nu. De diversiteit in samenstelling, afwerkingen en afmetingen van de badkamermeubels zorgt ervoor dat deze passend zijn voor elke badkamer, groot en klein.
 

Villeroy & Boch Antheus sanitair

Het Villeroy & Boch wandcloset en de wastafels (gemaakt van TitanCeram, ook verkrijgbaar als opzetwastfel) hebben een kenmerkende facetrand gekregen, helemaal passend bij de look en feel van de Antheus collectie. Ook het vrijstaande bad heeft een facetrand. Het bad is verkrijgbaar in twee formaten en desgewenst uit te rusten met onderstel van gepolijst roestvrijstaal. De badwand is ultradun, door het gebruik van het verfijnde materiaal Quaryl. Dankzij de 'Colour on Demand' service van Villeroy & Boch is het bad in haast elke gewenste kleur te verkrijgen.
 
Villeroy Boch Antheus vrijstaand bad

Het wastafelmeubel, passend bij de opzetwastafel, is gemaakt van hoogwaardig marmer. Alle badkamerkasten zijn uit te voeren in echt hout (notenhout of essenhout zwart). Het roestvrijstalen onderstel bij het wastafelmeubel is optioneel.

 

Villeroy Boch Antheus badkamermeubel


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Badkamers