Uw winkelwagen

AQUABERG RVS RENOVATIEPUT

Aquaberg

aquaberg_rvs_renovatieput

Bij renovatie kunnen bestaande vloerputten letterlijk een struikelblok vormen. Om alles passend te krijgen moet er worden gehakt en gebroken. Dat kost niet alleen tijd, maar vergroot ook de kans op lekkages. Aquaberg heeft echter de oplossing waarmee ook deze klus snel geklaard wordt.

Bij renovatiewerkzaamheden wordt vaak over de bestaande badkamervloer een nieuwe tegelvloer aangelegd. Probleem daarbij is dat de vloerput te laag komt te zitten, terwijl de bestaande vloerput nog in goede staat is. Aquaberg, de specialist in waterafvoer heeft een unieke oplossing in huis die snel korte metten maakt met alle bovenstaande problemen: de renovatieput!

Voorkom hak- en breekwerk en bespaar aanzienlijk
De renovatieput wordt simpelweg over de bestaande vloerput geplaatst. Het uit één stuk diepgetrokken RVS-frame van de renovatieput is slechts 10 mm hoog en is daardoor vrijwel altijd een passende oplossing voor de nieuwe tegelvloer. De handelingen zijn zo eenvoudig dat iedere tegelzetter of ZZP-er ze kan uitvoeren. Dat betekent dat de installateur de vloerput niet hoeft uit te hakken met alle kans op lekkages bovendien. De renovatieput bespaart dus aanzienlijk veel geld en voorkomt daarnaast problemen.

RVS-design
De renovatieput is in RVS uitgevoerd en past in vrijwel ieder interieur. Dankzij het robuuste RVS gaat de renovatieput een leven lang mee. De afmeting van de renovatieput is 150 x 150 mm. De renovatieput is voorzien van een 15 mm brede flens die voorzien is van openingen zodat de hechting met de tegellijm optimaal is. Het RVS-rooster is voorzien van sleufgaten waardoor het water snel en probleemloos kan worden afgevoerd. De renovatieput is een nieuw product van Aquaberg, de specialist in waterafvoer. Aquaberg kan u uiteraard veel meer producten bieden als het gaat om waterafvoer.


Gepubliceerd in: Diversen Gerelateerde artikelen: afvoeren, Aquaberg, doucheput