Uw winkelwagen

Badkamer TV programma AquaSound enorm uitgebreidt!

Badkamer tvWaterdicht & Portable
Allereerst is er de portable badkamer TV. Deze ziet er niet alleen heel gelikt uit, maar is ook zeer draagbaar te noemen. Zo kan deze 10”/26 cm TV eenvoudig naar de badkamer meegenomen worden, maar ook de tuin in. De ingebouwde accu is goed voor 3 uur TV kijken. Geen opzichtig apparaat, maar compact, zeer gedistingeerd en heel praktisch.

Waterdicht & Opbouw
Een 17”/43 cm waterdichte opbouw badkamer TV, die z’n plaats eenvoudig vindt in de badkamer of op de veranda. Met de meegeleverde wandsteun wordt de badkamer TV in een handomdraai geplaatst. Prik de 12 V voeding en een antennekabel in de TV en klaar. Klaar om te genieten van een film of het nieuws, terwijl u in bad ligt of onder de douche staat. En maakt u zich vooral geen zorgen als de TV onverhoopt nat wordt. De badkamer TV’s zijn ongevoelig voor vocht en water. Ze hebben zelfs het predikaat IPX6.

 

Waterdicht & Draadloos
Een 17”/43 cm waterdichte draadloze badkamer TV, voor nog meer vrijheid. Zelfs als er geen coaxkabel in de buurt van de TV is, zoals in bijvoorbeeld de badkamer. U kunt dan toch TV kijken. U koppelt eenvoudig de antennekabel (of andere videobron) aan de (losse) zender. De TV en zender bouwen (draadloos) een verbinding met elkaar op. Zo kunt u gemakkelijk in de badkamer of buiten, op uw veranda, TV kijken. Alleen een stroompunt voor de 12 Volt voeding is voldoende. Hoe makkelijk wilt u het hebben. De TV hangt u snel en eenvoudig op met de meegeleverde wandsteun.
Daarnaast is er een draaibare wand of staande steun leverbaar. Zo plaatst u de TV tegen een buitenspa of op uw terras. Natuurlijk zijn ook deze badkamer TV’s ongevoelig voor vocht en water.

 

 

 

badkamer-tv

Waterdicht & Inbouw

Een waterdichte TV welke geheel in de wand van de badkamer geïntegreerd wordt. Zo ontstaat een strakke en minimalistische uitstraling. Deze inbouw TV’s (17”/43 cm) worden geleverd met een backbox en twee losse speakers. Natuurlijk hebben ook deze inbouwmodellen het predikaat IPX6, veiligheid staat voorop.

Waterdicht & Professional
Een professionele waterdichte TV met een 32” of 42” scherm, voor extreme toepassingen. De robuuste aluminium behuizing maakt deze modellen vuil- en stofbestendig. Het topmodel beschikt zelfs over een Thermo-Control, zodat deze modellen ook bij temperaturen tot minus 20 graden hun werk gewoon blijven doen.


Gepubliceerd in: Accessoires Gerelateerde artikelen: Accessoires, Aquasound, radio