Uw winkelwagen

ATLAS CONCORDE BOOST TEGELS

Boost vloertegels voor binnen en buiten

AtlasConcorde Boost tegels badkamerDe Boost tegelcollectie van Atlas Concorde bestaat uit keramische vloertegels en witte scherf wandtegels die het concept van keramiek met een betoneffect opnieuw ontwerpen. De warme tinten van oxidatie bestaan naast de koelere tinten die kenmerkend zijn voor beton, in een oppervlak van tegels dat opvalt door zijn beslissende identiteit. Atlas Concorde Boost tegels zorgen met een brede scala van maten en kleurtinten voor continuïteit tussen vloeren en wanden. Dit geldt ook voor realisaties van vloeren binnen in de woonkamer of keuken die tevens doorlopend zijn naar het terras buiten. Boost is een keramische tegelcollectie met mogelijkheden die elk architecturaal project kan verbeteren. Bijvoorbeeld bij het gebruik in combinatie met keramische oppervlakken met een marmer of hout effect, waarbij meer interessante stilistische fusies worden gecreëerd.

AtlasConcorde Boost vloertegels
 

Maatvoering vloertegels zijn deel van het tegelconcept

Atlas Concorde Boost omvat tegels met grote maten van 120 × 120 en 120 × 240 met een dikte van 9 mm, en het nieuwe formaat 120 × 278 cm met een dikte van 6 mm, ideaal om te voldoen aan de meest uiteenlopende compositie- en ontwerpbehoeften. Met name de maatvoering van de tegelplaten van 278cm is hierbij vooruitstrevend. Groot genoeg om de wand van vloer tot plafond in de meeste Nederlandse woningen in één keer met een tegelplaat te bedekken. Buitenvloeren in de decoratieve betonlook tegel met een 120 × 120 cm-formaat in een dikte van 20 mm hebben een antislip-oppervlak en zorgen voor een mooie doorlopende aansluiting met het interieur.

AtlasConcorde Boost tegels 3D
 

Reliëf en tegeltinten onderscheiden de wandtegels

De verschillende tegeltinten van de wandtegels maken de collectie verder compleet. Deze onderscheiden zich door twee kleuraccenten en een reeks moderne decoraties. Het driedimensionale keramische oppervlak voldoet aan de behoeften van hedendaagse interieurdecoratie en creëert wanden die rijk zijn aan reliëfs met een verfijnd ontwerp. Met zijn unieke grafische verschijning onderscheidt Boost zich in originele omgevingen, van chique industriële tinten tot het decoreren van moderne en grootstedelijke ruimtes met een sterke persoonlijkheid. De Atlas Concorde Boost tegels zijn de perfecte achtergrond om het idee van een interieurontwerp te benadrukken. Wand- en vloertegels creëren een sterke en gastvrije omgeving waarmee de identiteit van de bewoners tot in detail kan worden uitgedrukt.
 
AtlasConcorde Boost decortegels HexJade

 


Gepubliceerd in: Tegels