Uw winkelwagen

ATLAS CONCORDE ROOM BIEDT TEGELS MET KARAKTER

Atlas Concorde Room tegels voor uw interieur

Atlas Concorde Room Pearl tegelsBen je op zoek naar vloer- en wandtegels die passen binnen een aantrekkelijk en warm interieur, kies dan voor de Atlas Concorde Room tegels. Deze karaktervolle wand- en vloertegels zorgen ervoor dat je huis een warme en unieke uitstraling krijgt. De wandtegels hebben verschillende diepe contouren en passen daardoor perfect binnen een hoogwaardige en aantrekkelijke omgeving, zoals een wellness ruimte of hotel lounge. De Room tegels van Atlas Concorde zijn beschikbaar is meerdere tinten die worden afgestemd op de andere patronen uit de prachtige collectie. De maten verschillen tot 75x150 cm.
 
 

 

Ervaar de vele verschillende kleurcombinaties

De verschillende kleuren binnen de collectie zorgen voor een sfeervolle ruimte met een eigen identiteit. Zo bestaat de collectie van Atlas Concorde Room tegels uit vier verschillende keuzes; koude maar betoverende kleuren, een natuurlijke warme kleur, glanzend wit en een optie voor een ietwat grijze tint. Verschillende sterke en intieme contouren zorgen voor de finishing touch van je interieur. Kies bijvoorbeeld voor vaste houndstooth ontwerpen, de meer klassieke afwisseling van donkere en lichte lijnen, of toch het ruitpatroon met een subtiele kleurmenging. De verschillende keuzes zorgen ervoor dat je ruimte er uniek en sfeervol uit komt te zien. De elegante wandtegels van 40x80 cm zorgen voor een warm en welkom gevoel.

AtlasConcorde Room White tegels

 

Kies ook voor het prachtige aanbod van Atlas Concorde Room tegels

Maak kennis met de wandtegels die een warme basis hebben en zorgen voor een omgeving waarin je graag komt. De Atlas Concorde Room tegels hebben een hedendaagse uitstraling van stijl en sfeer in combinatie met een unieke aanblik in kleur en contouren. De fijngeweven melange in kleur past in elke ruimte thuis. De contouren laten je wegdromen naar verre oorden, van ritmisch reliëf tot driedimensionaal. Om het af te maken kun je kiezen voor specifieke accenten; 3D Mesh White, 3D Mesh Cord en 3D Mesh Pearl. Elk geeft weer zijn eigen uitstraling aan de ruimte.

 


Gepubliceerd in: Tegels