Uw winkelwagen

ATLAS CONCORDE ZORGT VOOR STYLE

Met Atlas Concorde Style tegels wordt een chique stijl herontdekt

Atlas Concorde Style tegelsMet de tegels van Atlas Concorde Style ben je in staat om zowel elegante huizen als commerciële locaties te decoreren om luxe en verfijning samen te laten gaan. Met de Style tegelcollectie biedt het Italiaanse Atlas Concorde een superieure herinterpretatie van de tijdloze klassieke traditie met levensechte reproductie van een selectie van marmertegels in keramiek die gekarakteriseerd worden door heldere lijnen en absolute aandacht voor het detail.
 

Een perfecte en pure afwerking

Vloertegels en wandtegels voor hen die op zoek zijn voor elegantie en uitstekende afwerkingsmaterialen. De inspiratie van de Style Travertino Chiaro tegels wekt de fascinatie op voor een eeuwenoude steen, een architectonische afwerking die altijd synoniem is geweest met schoonheid en prestige waarmee sensaties van authentieke klasse in de woonkamer of de vloeren en wanden in het interieur ontstaan. Het Mosaico Linea geeft de muur een fantastisch visueel uiterlijk dankzij het drie dimensionale effect van deze wandtegels. Atlas Concorde Style Bianco Venato is de perfecte combinatie van puurheid, lumineuze en essentiële grafische weergaves die de Bianco Venato tegels geschikt maken voor die ruimtes waar elegantie staat voor heldere lijnen en kristalachtige tinten. De geglazuurde versie geeft het oppervlak een stralende touch, waarbij hoogstaand interieurdesign wordt gepresenteerd in combinatie met een gewilde verfijning.

Atlas Concorde Style vloertegels
 

Nog meer kleurtinten van de Style wand- en vloertegels

Atlas Concorde biedt binnen de Style tegelcollectie ook de Crema Marfil met een bijzondere delicate en verfijnde tint die verrijkt wordt door natuurlijke, zachte en aangename kleurnuances. Onberispelijk in elk detail is het oppervlak van deze tegels afgewerkt met elegante en uitnodigende sensaties die zorgen voor een exclusieve verfijning en een intieme sfeer, het onmiskenbare teken van een tijdloze stijl. De Bianco Winter kleurtint is zichtbaar maar toch discreet, rechtstreeks maar toch willekeurig. De verfijnde directieve strepen van de Style kleur Bianco Winter geven persoonlijkheid en warmte aan een pure lichtgevende witte achtergrond. De schoonheid van het tegeloppervlak, benadrukt door het gebruik van het elegante rechthoekige Tessarae Mozaïek, geeft een emotionele invloed aan de ruimte af waardoor je met deze vloertegels kan baden in een sensatie van pure beleving. Atlas Concorde maakt een klassieke stijl weer kostbaar dankzij de uitgesproken intensiteit van het Beige Safari oppervlak, gekarakteriseerd door een sophisticated kleur verrijkt met royale kleuraccenten die een verrassende grafische beweging creëren op het tegeloppervlak. Elegantie wordt met de Style tegels van Atlas Concorde weer een onverwachte luxe met ongebruikelijke allure.

Atlas Concorde Style wandtegels

 


Gepubliceerd in: Natuursteen, Tegels