Uw winkelwagen

AXOR MYEDITION WASTAFELKRANEN

25 jaar AXOR kranen, douches en accessoires

AXOR MyEdition wastafelkraan afwerkingenHet merk AXOR personaliseert al 25 jaar badkamers. De huidige productportfolio bestaat uit ongeveer 2.000 producten, allemaal uniek in hun filosofie, hun samenstelling en hun stijl. Innovatieve en tijdloze iconische producten voor de wastafel, de douche en het bad. Van klassiek tot avant-garde, AXOR-collecties, -programma's en op maat gemaakte kranen en douches kunnen op veel verschillende manieren worden gecombineerd om uw eigen persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. De wastafelkraan AXOR MyEdition is hier het jongste voorbeeld van waarbij het resultaat altijd een geïndividualiseerde badkamer en douche omgeving van superieure kwaliteit is. Het begon allemaal met de AXOR Starck collectie, die al meer dan twintig jaar thuis is in designbadkamers over heel de wereld. Voor zijn 25-jarig jubileum presenteert AXOR MyEdition wastafelkranen, een die gebaseerd is op een nieuwe dimensie van individualisering ontwikkeld door Phoenix Design.
AXOR FinishPlus Overview
 

De kraan verbeteren: AXOR finishplus oppervlakken

De mogelijkheid om persoonlijke dromen te verwezenlijken met een op maat gemaakt interieur is een luxe. De 15 exclusieve oppervlakken die beschikbaar zijn via de AXOR FinishPlus service zorgden voor nieuwe maatstaven in de badkamer of douche. Van gepolijst goudoptiek tot geborsteld zwart chroom, alle briljante oppervlakken zijn robuust en duurzaam dankzij productiemethoden die zijn gebaseerd op geavanceerde techniek. Van unieke stukken tot grootschalige productie, de AXOR FinishPlus kraan oppervlakken hebben een uitzonderlijk karakter. Elke kleur is het resultaat van intensieve ontwikkeling en afwerking in de vacuümkamer. Een boog van licht barst uit in het hoge vacuüm, omdat gassen samensmelten met zirkonium. Het mengsel wordt op het chroomoppervlak van de kraan aangebracht en voegt een buitengewone glans en nieuwe kleur toe. Een extra coating van maximaal 0,3 μm maakt de kraan beter bestand is tegen krassen, reinigingsmiddelen en zoute zeelucht.

AXOR Signature Service
 

Van unieke producten door maatwerk en opschriften

AXOR transformeert unieke badkamerkranen tot bijzondere kunstwerken. Kleuren zijn bijvoorbeeld niet inbegrepen in het AXOR FinishPlus assortiment, maar ook op maat gemaakte lengtes en opschriften of logo’s zijn allemaal mogelijk: personalisatie via de Signature-service op basis van de behoeften en voorkeuren van de klant. Of het nu gaat om de wens voor aangepaste handgrepen, een uitbreiding om de opening tussen wand en gootsteen te overbruggen, of om uw initialen aan de kraan toe te voegen, AXOR-experts kunnen u helpen uw persoonlijkheid in de badkamer te integreren met hoogwaardig vakmanschap en de nieuwste technologie.

AXOR MyEdition hoge kraan
 

Een persoonlijke verklaring in de badkamer: AXOR MyEdition

Voor het eerst presenteerde AXOR een nieuwe dimensie van individualisering op de Salone del Mobile 2018 in Milaan: AXOR MyEdition wastafelkranen. Het duidelijke lineaire ontwerp vormt de basis voor een persoonlijke invulling en eigen creativiteit. Gepresenteerd met een breed scala aan afwerkingen aan de bovenzijde van de wastafelkraan die kan worden gemaakt van exclusieve materialen van uw keuze, zoals metaal, hout, marmer en leer. In combinatie met het AXOR FinishPlus kleurengamma, de kleinste gemene deler voor een uniek kunstwerk. De AXOR MyEdition wastafelkranen zijn beschikbaar vanaf oktober 2018.

AXOR My Edition afwerkingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen