Uw winkelwagen

AXOR SHOWERHEAVEN, WAAR WATER HET PODIUM NEEMT

Een sensationele hoofddouche met drie krachtige functies

Axor Showerheaven PowderRainMet de AXOR ShowerHeaven hoofddouche wordt luxe naar een nieuw niveau gebracht. Het is een nieuw archetype in de douche met een verscheidenheid aan vormen: van revitaliserende jets tot rustgevende regen. Inclusief de zachte PowderRain, de nieuwste AXOR innovatie voor douchen in de badkamer.
 

Axor Showerheaven met drie functies

De hoofddouche is 1,2 m lang en 30 cm breed, een royaal vlak van hoogwaardig metaal met vier inklapbare 'vleugels' en geïntegreerde omgevingsverlichting. De Axor ShowerHeaven 1200, maakt gebruik van drie straaltypes voor een luxe douchebeleving: de geconcentreerde mono straal in het midden, de uitgestrekte regendouche daaromheen en de lichaamsstralen met de PowderRain microspray die het lichaam in nevel hult. De drie straaltypes kunnen individueel of gezamenlijk worden gebruikt, afhankelijk van het feit of een ontspannende massage, een rustgevende regendouche of zachte motregen die de zintuigen prikkelen, gewenst is.

AXOR ShowerHeaven
 
 
 
 

PowderRain omhult het lichaam in een nevel

De nieuwe Axor ShowerHeaven 1200/300 4jet hoofddouche debuteerde eerder dit jaar op het wereldtoneel gedurende de ISH in Frankfurt, met een sensationele onthulling van de nieuwe PowderRain microspray technologie. De ‘douchehemel’ is een samenvoeging van puristische esthetiek en state-of-the-art engineering van Axor. De ShowerHeaven hoofddouche bedekt het lichaam in een omhullende cocon van micro waterdruppels. Axor’s PowderRain technologie maakt gebruik van spuitopeningen in de hoofddouche met een diameter van slechts 0,35 mm (conventionele douche wateropeningen zijn ongeveer 1,2 mm breed) om zo een spray van micro waterdruppels te genereren die zo klein zijn dat ze aan het huidoppervlak blijven kleven en zo een cocon om het hele lichaam vormen. Door de kracht van natuurlijke watervallen, zoals de Niagara Falls, te creëren ontstaat een zeer verzadigde atmosfeer van uitzonderlijk fijne nevel in de badkamer.

AXOR ShowerHeaven PowderRain
 

Axor vorm volgt perfectie

Axor ShowerHeaven is de ultieme overhead douche. Het is een spectaculaire fase voor water; een symfonie van perfect gecoördineerde straaltypen en watereffecten. Producten zoals deze zijn het gevolg van een compromisloos streven naar perfectie in ontwerp, vakmanschap en functionaliteit. Axor positioneert de ShowerHeaven 1200 met PowderRain als een eerbetoon aan het element van water in het huis. De hoofddouche voor de badkamer die zo’n spectaculaire ervaring biedt is ontworpen in samenwerking met het in Stuttgart gebaseerde Phoenix Design.

 

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Douche