Uw winkelwagen

AXOR STARCK SHOWERCOLLECTION VAN PHILIPPE STRACK

axor-starck-regendouche-inloopdouche

Axor Philippe Starck showercollection

Geborgenheid in een vertrouwde omgeving zoeken, de dagelijkse hectiek achterlaten en nieuwe energie opdoen. Voor de meeste mensen is de badkamer een punt van rust. Met de juiste sfeer in de badkamer, kan men echt genieten van water en tijd voor zichzelf vinden. Meer dan 10 jaar geleden was de eerste Starck-badkamer een ware revolutie. Was de badkamer daarvoor een ruimte met vooral een hygiënische functie, vanaf toen werd het een leefruimte. De badkamer als woonruimte was geboren – en deze ontwikkeling heeft zich steeds verder doorgezet. “Het is nu tijd, om de douche opnieuw te definiëren”, zegt Philippe Starck. Met de Axor Starck ShowerCollection creëert de designer een centraal punt van welness in de badkamer: de doucheruimte. En opnieuw integreert hij design, functie en ruimte op verbluffende wijze. De douche wordt een op maat gemaakte spa – met een uitgebreide collectie, die door duidelijke en consequente lijnen wordt gekenmerkt en door haar veelvoud enorm veel indelingsmogelijkheden biedt. Weer een revolutie? Nee. Dit keer heel bescheiden: Haute couture voor de douche.

Het principe: 12 x 12 cm. De mogelijkheden: eindeloos. Het resultaat: ongekende vrijheid in design! De modulaire Axor Starck ShowerCollection transformeert de douche in een individuele welness-ruimte. Of men nu kiest voor de kranen, douches, planchets, speaker of verlichting: de modules kunnen in één lijn volgens de persoonlijke wensen en in ieder gewenst design geplaatst worden. Alle elementen volgen het minimalistische principe van 12 x 12 cm. Dankzij het innovatieve design en de eenvoudige inbouwdelen kunnen individuele creaties gerealiseerd worden. De Axor Starck ShowerCollection biedt een nieuwe leefwereld in de badkamer. Met persoonlijkheid in het kwadraat

axor-starck-inbouwkranenKranen:

De kranen worden gekenmerktdoor hun precisie. De basis is een thermostaatmodule van 12 x 12 cm. De thermostaat is elegant met de stopkranen in ééneenheid samengevoegd. Voor de individuele uitbouw van de functies zijn flexibel te combineren elementen beschikbaar. Een unieke combinatie: de handdouche met geïntegreerde stopkraan.

Accessoires:

Bij de Axor Starck Shower-Collection klopt ieder detail. Met de planchets in twee verschillende afmetingen is alles in de douche binnen handbereik. De persoonlijke lievelingsmuziek maakt het douchen dankzij de speakers een bijzondere belevenis. De ruimtelijke vormgeving zorgt voor een ontspannen en luxe sfeer.

Douches: axor-starck-regendouche

Voor de individuele planning levert de 12 x 12 cm grote douchemodule figuurlijk ´water in het kwadraat´ – als hoofd-, nek- of lichaamsdouche: alleen de persoonlijke behoefte telt. De duidelijke geometrische vormen in het
glanzende metaal maken de Shower- Heaven een architectonische, luxe blikvanger. Twee verschillende afmetingen en drie straalsoorten, evenals optioneel licht bieden veel mogelijkheden voor de individuele doucheruimte.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Axor, Douche, Kranen, Regendouche