Uw winkelwagen

AXOR URQUIOLA DOUCHEZUIL EN TWEEGREEPS WASTAFELKRAAN

Axor Urquiola

Axor-Urquiola-douchezuilAxor van Hansgrohe ontwikkelt in samenwerking met internationaal gerenommeerde architecten en designers een breed aanbod van onderscheidende, individuele badkameroplossingen die zijn opgenomen in enkele van de meest exclusieve gebouwen ter wereld. De badkamercollectie van Patricia Urquiola heeft een tijdloos design en is dankzij het brede assortiment in een breed scala badkamerinrichtingen toepasbaar. Met nieuwe producten voor wastafel, bidet, bad en douche biedt de collectie nu nog meer mogelijkheden.
Axor-Urquiola-tweegreepskraan
De nieuwe tweegreeps wastafel- en bidetmengkranen zijn duidelijk geïnspireerd door de natuur. De grepen groeien als takken asymmetrisch uit het kraanlichaam.
Dankzij de grote openingen zijn de grepen gemakkelijk te bedienen. Ook bij de klassiek vormgegeven 4-gats badrand- en tegelrandmengkranen zijn de opvallende grepen typerend voor het productdesign.
De nieuwe Axor Urquiola douchezuil met thermostaatkraan is een echte blikvanger. De rechthoekige hoofddouche en de asymmetrisch geplaatste kraangrepen maken van het douchesysteem een opvallende verschijning. De brede hoofddouche (251 x 151 mm) is perfect op de ergonomie van het lichaam afgestemd en voorzien van Hansgrohe AirPower-technologie. Bij Axor Urquiola speelt elk individueel element een belangrijke rol in het creëren van een unieke badkamersfeer, waarbij de afzonderlijke producten in de ruimte versmelten tot een harmonisch geheel.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Axor, badmengkraan, Douche, douchezuil, Kranen, Urquiola, wastafelkraan