Uw winkelwagen

BADKAMER INRICHTEN

Badkamer inrichten

ideal-standard-connect-badkamer-sanitair

Ideal Standard Connect omvat een groot aantal wastafels, diverse soorten bijpassende meubels die verkrijgbaar zijn in vijf kleuruitvoeringen, closets en een uitgebreid assortiment baden en spiegels met of zonder verlichting en eventueel met geïntegreerde spatplaat. Een complete lijn waar u uw badkamer mee kan inrichten.

De verschillende modellen van staande closetpotten voor de closetcombinatie zijn te ver- krijgen met Arc- of Cube-reservoir, een vierkant of afgerond reservoir voor een geïntegreerde look met dezelfde geometrische vormen als de verschillende type wastafels. Daarnaast heeft Ideal Standard ook het wandcloset een uiterst moderne en gestroomlijnde look. De baden zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen, zodat ze in praktisch elke badkamer inrichting passen.
De brede rugleuning van de badkuipen heeft een rechte vorm, wat de collectie een licht minimalistische stijl geeft. Een extra eigenschap van alle baden is het verborgen Ideal Flow-over- loopsysteem. Hierdoor kunnen de badkuipen tot 7 cm lager geïnstalleerd worden dan andere standaardbaden. De lage instap is met name erg praktisch voor personen met beperkte mobiliteit, kinderen of ouderen. Keramiek is leverbaar in wit, pergamon en Ideal Plus.

Meubels zijn leverbaar in wit gelakt, Amerikaans eiken en Donkere walnoot. Ideal Standard Connect is een collectie van badkameroplossingen met innovatieve opbergsystemen, ontworpen door de bekroonde Britse ontwerper Robin Levien. De collectie omvat onderling combineerbare elementen, ontworpen rond drie verschillende vormen van wastafels (Sphere, Cube of Arc), die samen een naadloze, uiterst kwalitatieve look bieden voor een betaalbare prijs. Dus een badkamer inrichten in dezelfde stijl.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Badkamer