Uw winkelwagen

BADKAMER RADIO

Badkamer radio

badkamer-radio
De Gira inbouwradio is een radio voor inbouwinstallatie in de wand. Zo vindt hij zelfs in het kleinste kamertje altijd plaats, en is uitermate geschikt als badkamer radio, staat niet in de weg en blijft de werkplek vrij. De functies zijn die van een gangbare radio, van zenderzoekfunctie tot zendergeheugen, in een frequentiebereik van 87,50 tot 108,00 MHz.

De Gira inbouw radio is nuttig in b.v. keuken of badkamer, want zo blijft men ook tijdens het koken of baden op de hoogte van hitlijsten, sportevenementen, enz. En een voordeel bij speelse kinderen: vaste geïnstalleerd houdt de Gira inbouwradio altijd een veilige afstand tot het water. Ook in de slaapkamer is het gebruik comfortabel. De Gira inbouwradio is altijd onder handbereik vanuit het bed en neemt toch geen plaats in beslag op het nachtkastje. Bovendien heeft hij een slaapstand: na 30 minuten schakelt het apparaat vanzelf uit.

De Gira inbouwradio kan zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd en is verkrijgbaar in meer dan 40 designvarianten. De wippen zijn verkrijgbaar in transparant mint en transparant wit.


Gepubliceerd in: Accessoires Gerelateerde artikelen: Accessoires, radio