Uw winkelwagen

BADKAMERACCESSOIRES GEESA BASKETS

Onmisbaar in de badkamer: Geesa Baskets

Geesa Nexx basketDe baskets van de Nederlandse fabrikant van badkameraccessoires Geesa zijn al vele jaren een must in iedere badkamer. Door de grote collectie baskets heeft Geesa voor iedere badkamer wel een leuke oplossing. De Geesa baskets zijn vooruitstrevend op het gebied van functionaliteit en design en bovendien praktisch in gebruik en een lust voor het oog. Vele tienduizenden baskets vinden daardoor ieder jaar hun weg naar de badkamers. Niet voor niets wordt Geesa ook wel eens gekscherend de ‘basketkoning’ genoemd.

 

Geesa levert baskets in diverse vormen en maten. Vooral qua verfijning staat de ontwikkeling van de baskets niet stil. De baskets zijn rank met een esthetisch lijnenspel en zijn leverbaar in chroom en in gouden afwerking welke zorgen voor het ultieme gevoel van luxe.

 

Weg met al die shampoo flessen en potten douchegel die overal los rond zwerven in de badkamer. Met een basket van Geesa, ook wel douchekorf of badkorf genoemd, is dat allemaal verleden tijd. Met deze baskets kun je al die flessen netjes op bergen, zodat je badkamer er altijd netjes en opgeruimd uit ziet. Ze zijn daardoor onmisbaar in iedere badkamer.

 

Al vele jaren topkwaliteit in accessoires

Geesa produceert al sinds 1930 zeepbakjes en vervolgens baskets. Tegenwoordig levert het bedrijf jaarlijks zo’n 30.000 baskets in zowel moderne als klassieke uitvoeringen op zowel de particuliere markt en even zoveel op de zakelijke markt. Door de grootste collectie baskets, van muurbaskets en hoekbaskets tot hangbaskets wordt Geesa ook wel (terecht) de ‘basketkoning’ genoemd.

Geesa badkameraccessoires basket

Juweeltjes in basketland

Enkele type baskets springen er uit als het gaat om het design. Dat zijn de Geesa Haiku, Nexx, Nemox en Tone serie. Echte juweeltjes in basketland. De fraaie, door Marcel Wanders ontworpen Haiku collectie zijn rank en hebben een subtiel lijnenspel. Deze serie is met name geschikt voor de luxere badkamer.

 

De Nexx serie kenmerkt zich door de moderne en strakke uitstraling, terwijl de Nemox serie juist weer rondere vormen met gestileerde accenten heeft. Beide series zijn verkrijgbaar in hoogglans chroom. De Tone serie met slim en gracieus design daarentegen, is naast chroom ook verkrijgbaar in modellen met gouden afwerking.

 

Naast de bekendere series is er sinds kort ook extra grote basket voor nog meer opbergruimte. Hoe je badkamer ook is ingericht, welke stijl je ook hebt gekozen, er is altijd wel een Geesa basket die perfect past in jouw badkamer.

 


Gepubliceerd in: Accessoires