Uw winkelwagen

BADKAMERMEUBEL DANSANI CALIDRIS COLOUR

Dansani Caladris

dansani_caladris_colours
Combineren naar wens
Calidris Colour brengt niet alleen kleur in de badkamer, maar biedt ook een veelheid aan combinatiemogelijkheden. De serie is opgebouwd uit modulaire elementen met een basismaat van 19,2 x19,2 cm. Door het combineren van elementen en verveelvoudiging van de basismaatvoering in hoogte en breedte is een nagenoeg onbegrensd aantal meubelelementen naar eigen wens samen te stellen. Deze elementen worden op traditionele wijze, met messing- en groefverbinding, eenvoudig en stevig aan elkaar verbonden.

Kleuren en materialen
Voor het corpus van de Dansani Calidris Colour elementen is er een keuze uit echt eiken- of teakfineer of hoogglans wit. De kastdeuren zijn uit te voeren in de kleuren Nero (zwart), Bianco (wit), Bermuda (grijsblauw), Flame (warm rood), Mandarin (helder oranje), Lime (fris limoen) en Topas (zandkleur). De kastdeuren zijn afgewerkt met een vochtbestendige, tweecomponenten hoogglanslak, wat zorgt voor een briljante glans en een stralende verschijning. Met dit kleurenspectrum biedt Dansani diverse mogelijkheden voor een onderscheidende inrichting in een sfeer naar wens. Voor een perfecte afronding in kleur en stijl biedt fabrikant Pressalit exact afgestemde closetzittingen en accessoires. Zo kan de badkamer tot in de details stijlvol en harmonisch ingericht worden.

Flexibel
Calidris Colour biedt zoveel mogelijkheden, dat alle inrichtingswensen gerealiseerd kunnen worden, ongeacht de grootte van de badkamer. De serie biedt bijvoorbeeld open schappen en hoge kolomkasten waarvan de achterwand fraai oplicht in de gekozen kleur van de deur. De kasten met open of gesloten bergruimte zorgen voor een echte woonsfeer. Ze hebben afgeschuinde kanten, waardoor geen grepen nodig zijn. De wastafelonderkasten zijn wel voorzien van ingefreesde aluminium grepen, naar wens in vierkant of rond design. Ook kasten met matglazen deuren in aluminium raamwerk behoren tot de mogelijkheden. Bij deze kasten zijn de achterwanden in de nieuwe hoogglanskleuren of in houtfineer uitgevoerd. Het subtiel doorschemeren van de gekleurde achterwand is een echte highlight in de badkamer. De sfeerverhogende werking daarvan wordt nog versterkt door de geïntegreerde verlichting. Wie liever geen glazen deuren toepast, kan kiezen voor kastdeuren met aluminium raamwerk en een paneel in één van de hoogglanskleuren. Met zoveel keuze en mogelijkheden biedt Calidris Colour voor elke wens een passende en sfeervolle oplossing.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: badkamermeubel, Caladris, Dansani