Uw winkelwagen

BADKAMERONTWERPEN EN MEER DAN 500 BADKAMER VOORBEELDEN

Badkamerontwerpen.

badkamerontwerp1Een badkamerontwerpen is een vak welke onze adviseurs als geen ander beheersen of het nu klassiek moet worden of strak design, onze ontwerpers weten U wensen om te zetten in een ontwerp die geheel in stijl is met Uw huis. Uiteraard beginnen we met de basis, de afmetingen van Uw bestaande of nieuw te bouwen badkamer en dan de gaan we hierin de door U gewenste onderdelen plaatsen.

badkamer-ontwerp-31

Het ontwerp bepaalt vaak nog steeds niet de uitstraling van de badkamer dit gaan we doen met de materialen, de tegels, het sanitair, de kranen en dergelijke. Dit zijn ook de materialen de die de prijs van de badkamer bepalen. Het ontwerp bepaalt of een badkamer "handig " is, of er voldoende loopruimte is, een inloopdouche of een cabine en dergelijke.

KLIK HIER VOOR UW BADKAMER ONTWERP

KLIK HIER OM ALLE BADKAMERIDEEËN BADKAMER VOORBEELDEN TE BEKIJKEN

badkamer-ontwerp-22

Meestal starten we met drie of vier ontwerpen waaruit we de voor U passende elementen in het definitieve ontwerp plaatsen. Hierna gaan we bepalen welke materialen er bij passen. Bel ons voor een afspraak, dit kan eventueel ook op een avond zodat we rustig de tijd hebben om de voor U perfecte badkamer te ontwerpen. Op onze badkamerideeen pagina vind U meer dan 500 foto's van badkamers welke we reeds hebben gerealiseerd.


Gepubliceerd in: Diversen Gerelateerde artikelen: badkamer ideeen, Badkamerontwerpen