Uw winkelwagen

BADKAMERS IN MARGRAF MARMER

Natuursteen biedt de luxe om uniek te zijn

Margraf marmer badkamerMarmer is een natuurlijk materiaal dat al lang voor de eerste mensen op onze planeet aanwezig was en altijd al door hen gebruikt werd als tijdloos expressiemiddel voor hun kunst, gebruiksvoorwerpen en later zelfs voor bouwwerken. Dit materiaal, gecreëerd door de natuur via een langzaam metamorf proces, wordt door Margraf marmer al voor meer dan 110 jaar ontgraven, bewerkt en gevormd. Natuursteen zoals marmer creëert niet alleen een uitzonderlijke schoonheid, maar ook unieke patronen en verfijnde sferen die openbare plaatsen en woningen op een bijzondere manier verfraaien.
 

Vrijstaand bad in marmer

Tegenwoordig, net als in het verleden, zijn Margraf ontwerpers en -architecten, echte 'kunstenaars van de materie', in staat om deze natuursteen met een moderne draai te interpreteren en zijn eigenschappen te verheffen door het gebruik ervan in creaties van grote waarde. Het resultaat is een verzameling tegels, badkuipen, douchebakken en wastafels in marmer van verschillende vormen en afmetingen, die de badkameromgeving van de woning of het wellnesscentrum van een hotel veranderen in een plaats van buitengewone verfijning en exclusieve luxe.
 
Margraf vrijstaand bad marmer Vasca-Gaia
 

Maatwerk tot in het detail

Minimaal ontwerp, chromatische combinaties van verschillende marmersoorten en kleuren om een warme en omhullende helderheid te creëren. Zachte en golvende lijnen zijn enkele van de kenmerken van deze Margraf marmer producten die "op maat" zijn gemaakt. Mogelijk gemaakt door het gebruik van geavanceerde technologieën die bijzondere creaties realiseren voor veeleisende klanten met een bijzondere liefde voor details. Net als echte kunstwerken passen deze marmeren wasbakken, vrijstaande badkuipen en douchebakken naadloos bij andere badkameraccessoires in keramiek of solid surface materialen.
 
Margraf biedt ook een breed scala aan marmeren en mozaïekvloer- en wandtegels in een breed scala van maten, afwerkingen en kleuren die architecten en ontwerpers speciale decoratieve oplossingen bieden om een unieke en verfijnde sfeer in elke kamer te creëren. Meer voorbeelden van natuursteen badkamers vindt u onder badkamer ideeen.
 
Margraf vrijstaande wastafel marmer

 


Gepubliceerd in: Badkamers, Natuursteen