Uw winkelwagen

BADKAMERS VOLGENS INBANI

Inbani badkamermeubelen gespot op de Salone Internazionale del Bagno in Milaan

Inbani Giro badkamermeubelInbani wil, met hun producten voor de badkamer, een cultuur van design, kwaliteit en comfort bieden. De basis hiervoor wordt gevormd door voortdurend onderzoek naar differentiatie die hun identiteit behoudt door de ogen van een aantal belangrijke ontwerpers zoals Arik Levy of Francesc Rife. Het Italiaanse bedrijf is erin geslaagd om van een Inbani badkamermeubel een echte ervaring te maken die esthetiek, bruikbaarheid en kwaliteit combineert. Ze werken voortdurend samen met deskundigen en ontwerpers aan onderzoek en ontwikkeling om de badkamercultuur te blijven vernieuwen.
 
Badkamercollecties van Inbani zijn een referentie voor het creëren van modernistische ruimtes die het gebruik ervan aangenaam maken. Deze collecties maken ook individuele aanpassing mogelijk zodat de badkamer een persoonlijke ruimte wordt die voldoet aan de behoeften van de gebruiker. Een perfecte afwerking draagt bij aan het creëren van een perfecte en aangename plek die zorgt voor ontspanning en welbehagen. Ter gelegenheid van Salone Internazionale del Bagno presenteerde het bedrijf de nieuwste collectie met een vleugje glamour voor de badkamer.

Inbani Giro badkamer
 

Inbani Giro

De zuivere geometrische vormen van de Inbani Giro badkamermeubelen bieden cilindrische en ovale figuren waarbij het matte Solid Surface oppervlak en de metalen afwerking met elkaar verweven zijn. Deze perfecte match tussen de beide materialen van Solid Surface en metaal benadrukt de omliggende accessoires waardoor de wastafels tot een minimalistische perfectie wordt gemaakt maar tegelijkertijd een opvallende verschijning heeft. Op deze manier werken veel elementen uit de Inbani Giro collectie en is het een aanvulling op andere stijlen en series van badkamermeubilair die een geweldig visueel spektakel bieden. Giro is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba met Matteo Bollati en Stefano Contini.Inbani Forma badkamermeubel

 

Inbani Forma

Het belang van de vormen van het Inbani Forma wastafel is de reden waarom Inbani deze serie Forma heeft genoemd: FORMA, wastafels met organische vormen die een contrast zijn met de geometrische vormen van de badkamermeubelen uit deze collectie. Beide vormen combineren naadloos om zodoende beweging en flexibiliteit te geven aan open ruimtes zonder hun doel of functionaliteit te verliezen. , daarom biedt Inbani Forma een oneindig aantal samenstellingsmogelijkheden die kunnen worden aangepast aan elke badkamer. Forma is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba met Matteo Bollati en Stefano Contini.

Inbani Cube badkamermeubel
 

Inbani Cube

Inbani Cube staat voor een architectonische oplossing die kan worden geïntegreerd in een unieke omgeving. De interieur compositie van het frame met het ontwerp als geheel, zou als die van een schilderij op een bepaalde muur of ruimte kunnen worden geïnterpreteerd. Het element badkamerspiegel met inbouwkranen in combinatie met de vorm van het wastafelblad creëert een symmetrische impressie. Deze geeft het Inbani Cube badkamermeubel weer alsof het een eenheid is waarin diepte ontstaat, gelijk die van een schilderij. Dit wordt ook benadrukt door de rest van de compositie met de verschillende beschikbare afwerkingen. Cube is een ontwerp van Arik Levy.

Inbani Code kranen
 

Inbani Code

Inbani Code kranen, een nieuwe collectie van badkamer kranen die perfect functionaliteit en esthetiek weet te combineren. Hierdoor ontstaat synergie in elk aspect van het ontwerp dat op een elegante manier wordt gevisualiseerd. De lijnen en symmetrie van de vrijstaande Inbani Code badkraan met handdouche is hier een perfect voorbeeld van. Elke kraan met zijn afwerkingen en vormen kan worden aangepast aan elke omgeving of ieder badkamermeubel, vrijstaand bad of wastafel. Inbouwkranen, ook op een spiegel gemonteerde kranen, bieden aanvullende mogelijkheden voor het personaliseren met de Code kraan van Inbani.

 

 

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Badkamermeubels