Uw winkelwagen

BADKAMERVRIJHEID MET DURAVIT

Deel de badkamer in zoals jij wil en kies voor Duravit

Duravit Durastyle badkamermeubelHoe ziet de perfecte badkamer eruit? Philippe Starck heeft een visie ontwikkeld op de badkamerinrichting die tijdloze elementen combineert met een moderne smaak. In de serie ‘ME by Starck’ van Duravit vind je de badkamermeubels die passen bij jouw smaak en stijl: of je nu houdt van simpel en elegant of meer natuurlijk materialen. De wastafels, maar ook wc’s en bidets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Neem bijvoorbeeld het dubbele wastafelmeubel, dat 1300 millimeter diep is en perfect te combineren valt met de L-cube onderbouwkast. Je kunt daarbij kiezen voor één of twee lades, en een uitvoering in esdoorn of notenhout. De badkamerelementen van ‘ME by Starck’ zijn dan ook een geweldige keuze als je je badkamerinterieur wil uitbreiden.
 

Duravit ME fonteintje

Compact en flexibel

Duravit biedt ook oplossingen speciaal voor kleinere badkamerruimtes. Met de serene ontwerpen zorgen de badkamermeubels van DuraStyle voor een ruimtelijke sfeer. De handige designs van Matteo Thun zijn bewust gemaakt op een kleine ruimte. Dat betekent dat de meubels niet teveel aandacht trekken, veel mogelijkheden bieden en qua vorm zonder moeite aansluiten bij iedere badkamer. Zo is het wastafelmeubel Compact maar 400 millimeter diep, maar biedt het toch genoeg ruimte voor twee personen. Ook voor dit meubel zijn onderbouwkasten verkrijgbaar, met één of twee lades.

 
Duravit Happy-D badmeubel

Elegante badkamermeubels

De Happy D.2.-serie van Duravit is een lijn badkamermeubels die speciaal ontworpen zijn met het oog op vrouwelijke smaak. De elegante vormen en herkenbare randen, ontworpen door Sieger Design, kenmerken deze verfijnde en kwalitatief hoogstaande meubels. De wastafel uit de Happy D.2.-serie is in meerdere formaten verkrijgbaar, en de passende onderbouwkasten zijn uitgevoerd met één of twee in diamantzwart uitgevoerde lades. De staande badkamermeubels zijn in hoogte verstelbaar en hebben een onderstel van chroom.

 

Rust en reflectie

L-Cube is een van de meest populaire lijnen van Duravit. De badkamer is een plek die rust en kalmte moet uitstralen, en dat is waar de badkamermeubels van L-Cube op mikken. De rustgevende en strakke ontwerp van Christian Werner maken de L-Cube-serie van Duravit geschikt voor iedere badkamer. De vierkant afgewerkte meubels hebben geen hendels, maar openen bij aanraking en sluiten automatisch. Kies bijvoorbeeld voor de spiegelkast, die ontworpen is op ideale verlichting. De L-Cube spiegelkast brengt duurzaamheid en luxe samen, en is geheel gemodelleerd op functionaliteit. De led-verlichting in de kast kan gedimd worden met een sensor en is handig in gebruik. Stroomaansluitingen zijn prachtig en veilig weggewerkt achter de gespiegelde deuren. De kast is verkrijgbaar in verschillende groottes en sluit qua design aan bij de keramiekseries van Duravit, zodat je stijlen kunt combineren.

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Badkamers