Uw winkelwagen

BADMEUBEL DETREMMERIE DOLCE VITA KLASSIEK BADMEUBEL

Detremmerie Dolce Vita

Detremmerie-dolce-vitaMet het nieuwe badmeubel Dolce Vita bewijzen de ontwerpers van Detremmerie dat ze ook gevoel hebben voor het klassiekere repertoire. Hiermee sluiten ze aan op een heel specifiek segment in de markt.
Dolce Vita is een eigentijdse creatie met onmiskenbaar een nostalgisch Italiaans tintje. Het meubel bestaat uit een MDF mat gelakte witte kast met afgeronde zijden, in combinatie met een klassieke keramische wastafel. De kast kan voorzien worden van drie metalen lades of twee draaideuren uiteraard in dezelfde kleur gelakt als de basis met soft closing. De lades of deuren zijn uitgerust met porseleinen handgrepen in roosmotief, die met de hand voorzien zijn van een chroomdecoratie.
In plaats van de handgrepen kan ook worden gekozen voor porseleinen klepeltjes De barokspiegel met bijbehorende verlichting maakt een uniek geheel van dit ensemble. De spiegel is vervaardigd uit waterbestendige kunststof en gelakt in dezelfde kleur als de verlichting. De verlichtingsarmaturen zijn waterdicht: onder de decoratieve lampenkapjes zit een halogeenlampje in een gesloten glazen houder. In de serie Dolce Vita zijn naast het badkamerensemble ook staande kolomkasten met of zonder lade leverbaar in dezelfde stijl, met een breedte van 49 cm en een diepte van 34 cm. Het badmeubel is 100 cm breed en 55 cm diep.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: badkamermeubel, Detremmerie, klassiek