Uw winkelwagen

BETTE BOWL WASTAFELS

bettebowl

Bette Bowl

Het bekroonde design van de douchevloer BETTEFLooR vormde ook de inspiratiebron voor onze wastafelserie BETTEbowL: De vlakke en rechtlijnige vormgeving plaatst het briljante oppervlak van de BETTEGLAZUUR ® optimaal voor het voetlicht; de combinatie van hoekige en vloeiende elementen zorgt voor een onmiskenbaar comfort tijdens het gebruik. Als vrijstaande kolom vormt de wastafel het middelpunt in de badkamer. Ook leverbaar voor plaatsing tegen de wand.
bettebowl-35

Een bak om het water in op te vangen: BETTEbowL - puristische wastafels in veelzijdige vormen: als wandmodel of als inbouw- of opzetwastafel. Optioneel met witte geëmailleerd of verchroomd afoop. BETTEbowL weet te overtuigen door uiteenlopende oplossingen voor individuele wasplekken. Geïntegreerde afegelementen of twee bakken geven comfort meer ruimte.
Met bescheiden afmetingen is BETTEbowL de ideale oplossing voor kleine badkamers en gastentoiletten. Door hun gereduceerde vormen en schitterende oppervlaktekwaliteit verlenen de wastafels de ruimte een bijzonder karakter – als vrijstaande zuil of in combinatie met de passende onderkast. Bijzonder charmant: de verlichting die aan de zijkant van de onderkast is gemonteerd, maakt de wasplek tot een echte highlight.bettebowl-140


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Bette, Bowl, Sanitair, wastafels