Uw winkelwagen

BETTE VRIJSTAANDE BADEN DESIGN MET EEN SMALLE RAND

Bette ontwerpt design met een smalle rand

Bette Art vrijstaande badenEen vrijstaand bad is het centrale object in de badkamer maar heeft wel ruimte nodig om te kunnen imponeren. Deze ruimte is in de gemiddelde Nederlandse badkamer niet altijd voorhanden. De staal/emaille specialist Bette heeft daarom nu, naast de vrijstaande uitvoering, in de serie BetteArt ook een wand- en een hoekversie op de markt gebracht. Deze uitvoeringen behouden de specifieke designkenmerken van de serie maar passen ideaal in de badkamers met een meer gangbaar vloeroppervlak.

 

Vrijstaande baden met een smalle rand

Bette Art smalle rand

Het bijzondere aan het design van BetteArt is de uiterst smalle, en daarmee moeilijk te realiseren, badrand.  Tussen de buiten- en binnenwand bestaat slechts enkel zoveel ruimte als technisch absoluut noodzakelijk. Deze techniek, gecombineerd met de kunst van het naadloos verwerken van monolithische staal en emaille, heeft een nieuw model in de hoogste klasse van de (half)vrijstaande baden gedefinieerd. Een model dat de tijdloze esthetiek van staal en emaille combineert met een modern en ingetogen ontwerp dat geschikt is voor vele interieurstijlen.

 
 
 
Bij de wand- en de hoekversie blijft de vorm van het interieur van het bad, een afgeronde rechthoek, behouden. Ook de kenmerkende smalle randen zijn aan de open of vrije zijden van het bad behouden. Aan de zijden van het bad die aan de wand raken is de rand echter verbreed om enerzijds ruimte te bieden voor verzorgingsproducten of accessoires en anderzijds om bij de hoekvariant ook voldoende hoofdruimte te kunnen bieden.

 

BetteArt opzetwastafels

Betteart opzetwastafelsBetteArt is 100 procent made in Germany, de precisie van de combinatie van hightech en ambachtelijke productie is van het product af te lezen. Bijpassend bij de serie baden is de collectie opzetwastafels, eveneens met smalle rand, in de breedtematen 80, 60 en 30 centimeter.  De gemeenschappelijke noemer van alle elementen van de BetteArt serie zijn de vele voordelen van het materiaal staal/emaille: levensduur en duurzaamheid, verzorgd en hygiënisch oppervlak, kleurechtheid en onderhoudsgemak. Deze eigenschappen maken het nobele materiaal uitstekend geschikt voor gebruik in de badkamer.


Gepubliceerd in: Baden