Uw winkelwagen

BETTEBIC0LOUR VRIJSTAANDE BADEN IN TWEE KLEUREN

Bette Bicolour

Bette bicolour vrijstaande badenMet een twee kleuren emaille visualiseert Bette de naadloosheid van stalen vrijstaande baden. BetteBicolour beschrijft twee gekleurde meesterwerken: een kern die wordt weergegeven in zuiver wit voor een rustig, stabiliserend effect en een buitenkant in mat of glanzend zwart voor een sublieme en krachtige uitstraling met elegantie. Als het kleurrijker mag kan men ook kiezen voor een inspirerend wit/roze, wat ook voor een aantrekkelijk kleurrijk contrast zorgt.

 

Bette Bicolor is een visueel fenomeen, de kleurverandering van het emaille gebeurt precies op de rand van het vrijstaand bad. Hiermee wordt een naad gesuggereerd die niet bestaat, wie deze op de overgang met zijn vingertoppen probeert te voelen zoekt daar tevergeefs naar. Het Bette bad flirt met de kunst van onzichtbaar zijn die mede tot stand komt door de combinatie van hightech en vakmanschap waarbij de stalen delen naadloos worden gelast en het emaille wordt aangebracht.

Bette bicolour bad

Het spel met de perfecte illusie die ontstaat door het sculpturale effect van de monolithische sculptuur van staal / email en het diepe, doordringende zwart als een tegengewicht voor het innerlijke lichaam van zuiver wit. In de kleurrijke variant van wit/roze verschijnt het bad in zijn eigenaardigheid als een driedimensionaal object met extra ruimtelijke verfijning die de badkamer voorziet van geweldig accenten.

 

Gemotiveerd door de mogelijkheden van het materiaal en geïnspireerd door het thema van de kleurverandering zet Bette een nieuwe toon in de speelse benadering van design. Alle zes badkuipen van de Silhouet- en de BETTEONE lijn kunnen worden voorzien door deze vorm van hightech emailleren en zijn beschikbaar als BetteBicolour.

 


Gepubliceerd in: Baden