Uw winkelwagen

BETTEMODULES BADKAMERMEUBELEN

Hoogwaardig designmeubilair van Bette

Bette Modules badkamermeubel Wie aan Bette denkt, denkt aan design ligbaden, of aan wastafels of douchebakken, allemaal vervaardig van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. Bette heeft nu haar assortiment uitgebreid met hoogwaardig designmeubilair. Deze nieuwe lijn wordt Bettemodules genoemd. Hiermee spring Bette in op de veranderingen in de markt van de badkamers en op de roep van de consument om meer wellness en meer woonbeleving.
 
Bette badkamermeubels zijn flexibel inzetbaar en zorgen primair voor veel bergruimte voor diverse spullen. Bovendien zorgt Bette met deze nieuwe meubellijn voor meer mogelijkheden in de vormgeving van de badkamer. Dit onderscheidt Bette van de concurrent. Deze meubels kunnen namelijk hangend aan de wand, vrijstaande op de vloer of zelfs geïntegreerd worden met ligbaden en wastafels. Ook met de kleuren kun je weer iets aparts creëren. De mogelijkheden zijn hierdoor bijna oneindig. Het Potsdammer designbureau Tesseraux & Partners is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze unieke en strakke badkamermeubels. Het resultaat mag er dan ook zijn.
 

Bette Modules badmeubel

 
 
 
 
 

Modulair en flexibel

Door de modulaire en flexibele inzet van de Bettemodules kun je ontzettend veel extra opbergruimte creëren. Bovendien zijn ze met wastafel uit andere series van Bette te combineren. De diepte van de meubels voor inbouwwastafels is 49,5 cm en die voor opbouwwastafels 53 cm. De onderbouwmodules zijn in 3 verschillende versies leverbaar: met 1 of met 2 lades, beide hangend aan de want te monteren, en een model met 3 lades welke alleen leverbaar is in een staande uitvoering. Voor extra opbergruimte zijn ze eventueel te combineren met side- en lowboards. Voor vrijstaande wastafels en ligbaden zijn er speciale lowboards die tegen de wastafel of het ligbad en op de vloer geplaatst kunnen worden.

 

Het unieke design is tot in de details doorgevoerd en bovendien sluit al het meubilair mooi aan op de ligbaden en wastafels. Om geen externe obstakels te hebben zijn er geen handgrepen geplaatst, maar kunnen de lades worden geopend met het zogeheten “push-to-open” systeem. Dat betekent dat met slechts een lichte vingertip de lade wordt geopend. Door de toegepast demping sluit de lade zich geruisloos. Bettemodules zijn leverbaar in 4 trendy kleuren (mat greige, taupe, ocean en flint), 3 warme houttinten, hoogglans wit en in mat wit.

 


Gepubliceerd in: Badkamermeubels, Badkamers