Uw winkelwagen

BISAZZA THE HAYON COLLECTION

The Hayon collection.

Bisazza Hayon collection Bisazza is blij om de geboorte van een nieuwe divisie binnen het bedrijf aan te kondigen, die geheel gewijd is aan de productie en distributie van badkamercollecties.

De beslissing om Jaime Hayon te belasten met het ontwerp van de eerste Bisazza Bagno collectie werd ingegeven door de gemeenschappelijke esthetische en stilistische waarden van de Spaanse ontwerper en Bisazza. Deze eerste samenwerking is slechts de voorbode van het binden van een groot aantal internationaal erkende ontwerpers die zorg zullen dragen voor het opbouwen van een uitgebreid, op design gericht, portfolio met badkamerproducten. Het gemeenschappelijke kenmerk van Bisazza Bagno zal een samenhang zijn tussen andere Bisazza producten waaronder het beroemde mozaïek op de meubels van de Home-collectie.

Het idee achter de nieuwe badkamer collectie is duidelijk uitgedrukt door Jaime Hayon: De collectie herinnert aan de glamour van de jaren 1930 met een Scandinavisch tintje en vrouwelijke vormen. Elegantie is het belangrijkste kenmerk van deze innovatieve collectie. De badkamer is de belangrijkste ruimte in de woning en mag niet worden verborgen. Met deze collectie wordt het een ruimte die u wilt laten zien, een plek om te verblijven De badkamer wordt een stijlvolle kamer, met charme, uitstraling en een sterke identiteit. De Hayon collectie roept op verschillende manieren een Art Deco gevoel op. Zowel in termen van de gebruikte vormen, het kleurenpalet van wit, zwart, goud, platina en de keuze van materialen, zoals marmer, keramiek, staal of chroom, glossy koper en afgewerkte aluminium.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: bad, Baden, Bisazza, Sanitair, wastafel