Uw winkelwagen

BOSSINI DREAM FLAT NEB REGENHEMEL

Dream flat NEB

Bossini Dream flat NEBNaast de al belende Bossini Dream Flat regendouches zoals we die al kenden is er nu de nieuwe Bossini Dream Flat NEB.De nieuwe Bossini Dream Flat NEB is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Misschien wilt u deze regenhemel wel verfraaien met sfeervolle LED-verlichting of zelfs volledig uitbreiden met chromotherapie? Bij Bossini is het vanzelfsprekend allemaal mogelijk.

De Bossini Dream Flat NEB is uitgerust met twee soorten sprays. De ene soort sprays produceren de welbekende en brede waterstralen met een masserend effect. De nieuwe soort sprays die hieraan zijn toegevoegd produceren een heerlijke zachte nevel. Hiermee creëer je op elk moment

en in elke situatie de perfecte douche-ervaring. Ook deze nieuwe Bossini Dream Flat NEB regenhemels zijn voorzien van het nieuwste technisch vernuft. Dit maakt dat ze eenvoudig in gebruik zijn en tevens zeer duurzaam zijn. Wist u al dat er voor alle Bossini Dream regenhemels, inclusief de Bossini Dream Flat NEB, maar slechts 20 liter water per minuut nodig is voor een optimaal resultaat?


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Douche, Regendouche, stortdouche