Uw winkelwagen

BURGBAD ELANA BADKAMERMEUBELS MET VITALITEIT

burgbad-elana

Burgbad Elana badkamermeubels vitaliteit voor de badkamer.

Rust en vitaliteit op dezelfde tijd, de elementen van de "Elana" serie van burgbad. Dit is te wijten aan de ene kant, aan de vloeiende overgangen en evenwichtige verhoudingen, alsmede aan de andere kant om af te zien van exacte rechthoekige contouren schetsen. Het ontwerp van de eenheden zonder handgrepen, verlaagd naar gebieden doet de rest om de moderne, relaxte uitstraling.

De dynamische lijn is uitnodigend, haar functie is nuttig. De spiegelkast is indrukwekkend met een brede waaier van aanbiedingen. Twee deuren gespiegeld aan beide zijden, glazen planken, contactdozen, schakelaars en extra's zoals magneet bar, vergrotende spiegel.

burgbad-elana-zwartEen licht gebogen, transparante en back-light acryl scherm fungeert als een aantrekkelijk kader voor het model. Haar doorschijnendheid garandeert consequent prachtige licht aan het wastafelgebied. Tegelijkertijd wordt de kamer indirectverlichtt. Voor de juiste sfeer meubelen zijn beide fronten in wit, zwart en cappuccino. Ze hebben een "witte zijdezachte glans", "rozehout inrichting" en "hacienda witte" en "hacienda zwart."
Met de ontwikkeling van "Elana" heeft burgbad gereageerd op de vraag van de markt voor een functioneel ontworpen wasruimte en oplossingen in een aantrekkelijke, eigentijdse vormgeving.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: Badkamermeubels, Burgbad