Uw winkelwagen

CAESAR SOLID COLORS TEGELS IN 15 TINTEN

Caesar Solid Colors

Caesar solid colorsSolid Colors is een eigentijds project van Caesar dat verrijkt met delicate allure en kleur, een expressie van licht die leidt naar nieuwe architecturale perspectieven. Vijftien pure tinten die kunnen worden gemengd en op elkaar worden afgestemd middels drie modulaire maten, zij creëren een aantrekkelijk palet die onverwachte ideeën laat ontstaan om ruimtes te decoreren.

 

Caesar Solid Colors wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd in Italië uit een selectie van de beste grondstoffen die, samen met de technische knowhow van Caesar, een esthetische en eco-duurzame kwaliteit garanderen. Uit deze aandacht voor het detail ontstaat een collectie die is geïnspireerd door kleur en Ecolabel gecertificeerd is, wat bijdraagt aan de toekenning van IEED credits voor “groene” gebouwen.

Caesar-s olid colors tegels

Caesar Solid Colors staat voor kleur, het betekent licht en inspiratie die in staat zijn om uw levensstijl te veranderen. De elegantie van de kleuren en de gewilde oppervlakken, verkrijgbaar in naturel en gepolijste afwerkingen, zijn perfect om een het interieur van diverse ruimtes zoals; hotels, wellness centra en openbare gelegenheden met stijl te decoreren.

 

Caesar Solid Colors biedt ook het perfecte palet om hedendaagse residentiële locaties in te richten en een uniek licht- en kleureffect te creëren. Een verleidelijk effect van warme kleuren die de tegels een bijzondere uitstraling verlenen aan de daarvoor geschikte kamers van het huis.

 


Gepubliceerd in: Tegels