Uw winkelwagen

CARRIERE DU KRONOS TEGELS

Kronos tegels maken carrière

Carriere du Kronos tegelsKenmerkend voor de tegelseries van Kronos zijn de vooruitstrevendheid van het design gecombineerd met een uniek uiterlijk. De serie Carriere du Kronos tegels vormt hier geen uitzondering op en gaat zelfs nog een stap verder door hier maximale veelzijdigheid aan toe te voegen. Wand- en vloertegels in een grote verscheidenheid aan afmetingen, oppervlakte afwerkingen, kleurtinten en bijzondere decortegels die keer op keer voor unieke tegelontwerpen zorgen. De Carriere du Kronos tegels veranderen het interieur in een sfeervolle en decoratieve omgeving die zich in verschillende ontwerpstijlen kan uiten. Randafwerkingen met klassieke details of grote maten van gerectificeerde tegels die een modern ontwerp ondersteunen. Door de beschikbaarheid van keramische buitentegels in 20mm dikte hoeft het in de woonkamer of keuken niet te stoppen, binnen en het terras buiten kunnen samensmelten en de ruimtelijkheid versterken.

Carriere du Kronos vloertegels
 

Carriere du Kronos is in elke afwijking een uniek detail

Bij deze serie van Kronos tegels speelt elk verschil een belangrijke rol, misschien zelfs wel een hoofdrol. Geen streven naar identieke wandtegels of vloertegels maar elk stuk is anders dan de anderen in termen van patronen en nuance. Met een ruime keuze aan maten, diktes, randen, oppervlakken, afwerkingen en texturen, biedt de Carriere du Kronos de mogelijkheid om woonruimtes te creëren met een echt persoonlijke touch. Als aanvulling op de uitgebreide standaardafmetingen is ook maatwerk mogelijk. Zoals in meer series biedt Kronos tegels de mogelijkheid om projecten met zwembadtreden, wastafels, wandplanken en andere speciale stukken te produceren.

Carriere du Kronos mozaiek
 

Ruw en contrastrijke tegels

Ruimtes teruggebracht tot het essentiële, waar materialen en afwerkingen een sleutelrol spelen om de benodigde stijl van het interieur te ondersteunen of voor te schrijven. Daarbij zorgen de Carriere du Kronos tegels met een rechte randafwerking en een glad oppervlak voor een elegant uiterlijk. Een rustiek uiterlijk ontstaat door de tegel toe te passen met een steenachtig oppervlaktepatroon, een typisch versleten uiterlijk, antieke kalksteenresten en een vintage randafwerking. Beschikbaar in drie kleurtinten: Bruges, Gent en Namur. De vele verschillende afmetingen en de diverse oppervlakte afwerkingen en decortegels in zeskant, kleine rechthoeken die in elkaar passen en zo een mozaïek vormen, striptegels en steenformaten zorgen voor nog meer unieke en persoonlijke tegelontwerp mogelijkheden.
 

Carriere du Kronos tegels visgraat

Carriere du Kronos zeskant tegels
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carriere du Kronos tegeldecors


Gepubliceerd in: Tegels