Uw winkelwagen

CEADESIGN WINT AWARDS VOOR REGOLO KRANEN

CEA REGOLO bekroond  met 'Best of Best' bij ICONIC AWARDS 2017

Ceadesign Regolo REG-02CEADESIGN is verheugd aan te kondigen dat de collectie REGOLO is uitgeroepen tot 'Beste van de beste' tijdens de prestigieuze ICONIC AWARDS 2017 - categorie 'Product'. De Iconic Awards is de internationale competitie voor architecten, ontwerpers, de bouwsector en de industrie, georganiseerd door de Duitse Design Council. Het erkent visionaire architectuur, innovatieve producten en duurzame communicatie uit alle domeinen van de architectuur, de bouw- en vastgoedsector en de maakindustrie in vijf hoofdcategorieën. Als zodanig werpt de concurrentie de aandacht op de elementaire betekenis van de interactie van individuele disciplines.
 
Daarnaast zijn de badkamerkranen CEADESIGN REGOLO ook de winnaar van de Archiproducts Design Awards 2017 in de categorie badkamer. Een jury van 40 van de meest invloedrijke architectenbureaus van over de hele wereld heeft REGOLO in de categorie badkamer gekozen en erkent het als een van de voortreffelijkste internationale ontwerpen.

Cea design Regolo REG-20
 

CEA DESIGN REGOLO kraan

Het kenmerkende en bijzondere aan deze badkamerkraan is dat de watertemperatuur en het waterdebiet wordt aangepast door het heen en weer schuiven van het bedienelement. Dit zeer innovatief mengmechanisme zorgt niet alleen voor een feilloze watertoevoer in de gewenste temperatuur maar kenmerkt ook het design van de REGOLO kranenserie. Het schuifmechanisme maakt een uiterst minimalistische kraan uitvoering mogelijk, die door de hele lijn van de kranenserie consistent wordt doorgevoerd.
 
REGOLO van CEA DESIGN is uitgerust met een waterdichte inbouwdoos met flexibele slangen. Het zorgt voor zowel een volledige waterdichte afdekking van de muur in geval van lekkage alsook voor het gemakkelijk vervangen van onderdelen van de kraan bij mogelijke defecten. Breken in de muur is daardoor bij deze inbouwkraan niet noodzakelijk. Om waterbesparend te worden is de wastafelkraan en de bidetkraan uitgerust met Ø20 mm beluchters die het debiet beperken tot 5 l / min. Voor de badmengkraan zijn beluchters met een grotere stroomsnelheid beschikbaar.

Cea design Regolo REG-15
 
De REGOLO handdouches, douchegeleidestang en kranen zijn uitgevoerd in AISI 316 / L roestvrij staal en in de afwerkingen satijn of gepolijst verkrijgbaar. Op speciale bestelling zijn er ook bijzondere afwerkingen voor de kranen leverbaar in de kleuren: Light gold, Copper, Bronze en Black Diamond.
 
Ceadesign Regolo REG-13

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen