Uw winkelwagen

CIELO I CATINI WASTAFEL COLLECTIE

Wastafeldesign van Cielo voor de badkamer

Cielo I Catini rondI Catini van Cielo is een wastafelcollectie die beschikbaar is in drie vormen, rond, ovaal en in een dubbele uitvoering. Drie verschillende interpretaties van hetzelfde product voor de badkamer, die op harmonieuze wijze staalconstructies met meubelelementen combineert. De in Nero Matt of Bronzo Spazzolato beschikbare Cielo I Catini is ontworpen door Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano. De samenstelling van elke vrijstaande wastafel of het badkamermeubel is geheel individueel naar eigen wens in te richten. Hiervoor zijn de keramische wastafels in 16 kleuren uit het Terre di Cielo assortiment en verschillende kleuren legplanken in keramiek, hout of marmer uitgevoerd. Aanvullend kan er ook gekozen worden voor een handige opberglade.
 
De I Catini collectie wordt voltooid met 2 spiegelkasten, een rond model of een bijpassende ovale uitvoering. Met een volledig assortiment accessoires voor de badkamer zoals handdoekrails en houders kunnen de individueel samengestelde wastafels van Cielo verder worden gecompleteerd. Cielo I Catini wordt met de hand gemaakt in Italië.
 
Cielo I Catini ovaal
 

Catino Rond

Een pure geometrie die zich aanpast aan elke vorm en dimensie in de ruimte. "We waren op zoek naar dingen met een schat aan betekenis ... We wilden de schoonheid van het geheugen uitdrukken door het filter van hedendaagse stijl"
 

Catino Ovaal

De brede wastafel van het elliptische ontwerp is de perfecte synthese van elegantie en gebruiksgemak. "Ons doel was om een product te realiseren dat de ambachtelijke geest van de fabriek kon weergeven en zijn streven om badkamer producten te presenteren die de uiting zijn van uitmuntendheid in keramiek, van het niveau dat alleen Cielo kan realiseren"
 
Cielo I Catini badkamermeubel
 

Catino Dubbel

Een uniek element met twee wastafels waarbij de diversiteit van de verschillende afwerkingen de schoonheid van de vorm naar voren brengt. Harmonisch worden staalconstructies, beschikbaar in Nero Matt of Bronzo Spazzolato, met keramische wastafels in 16 kleuren uit de Terre di Cielo collectie gecombineerd. Samen met glanzend witte, houten of marmeren planken en de mogelijkheid van een handige opberglade, ontstaat er vrijheid tot personaliseren in de badkamer. Cielo I Catini wordt met de hand gemaakt in Italië waardoor modern Italiaans design zelfs een nostalgisch karakter krijgt.
 
Cielo I Catini

 

 

 

 

Cielo I Catini dubbel


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Sanitair