Uw winkelwagen

CIELO MULTIPLO EEN NIEUWE INDUSTRIELE FLOW

Cielo biedt met Multiplo vooral creatieve mogelijkheden

Cielo Multiplo badmeubelVanuit industriële esthetiek is het badkamermeubel Multiplo van Cielo een slimme oplossing om de badkamer op een dynamische en veelzijdige manier in te richten. Met weinig elementen wordt creatief leven gegeven aan een veelvoud van badmeubel combinaties. Van de eenvoudige keramische zwevende wastafelplaat waarop verschillende opzetkommen geplaatst kunnen worden, een open onderkast met vakken voor transparantie of de meest complete oplossing met verschillende opbergmogelijkheden in verschillende ladekasten.

Cielo Multiplo badkamermeubel
 

Een meubel dat de badkamer vorm geeft

Een modulaire vrijheid gevormd door de keramische afdek- of wastafelplaten, geïntegreerd in modulaire staalconstructies, is de basis voor dit flexibele meubel systeem. Samengesteld uit een onderkast met laden of met de opbergmogelijkheden juist visueel in een open model. Deze individueel samen te stellen horizontale en verticale elementen creëren een uiterst flexibel systeem dat de badkamer vorm geeft in symmetrische en spiegelende oplossingen. Dit spel van vol en leeg dat ritme geeft aan de muren is een ontwerp van Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano.

Cielo Multiplo badkamermeubel
 

Cielo Multiplo biedt kleuren, vorm en diversiteit

De talrijke configuraties van het Cielo Multiplo badkamermeubel maken het opnieuw ontwerpen van ruimtes mogelijk door een dynamische taal. Met een minimale esthetiek maar met een maximale personalisatie verrast Multiplo met zijn extreme modulariteit en de onvergelijkbare kleurencombinaties. Daarnaast zijn er maar liefst 11 verschillende opzetwastafels beschikbaar voor de finishing touch op de keramische Cielo wastafelbladen. Deze wastafelbladen zijn verkrijgbaar in 6 maten (40x29 cm, 50x48 cm, 70x48 cm, 90x48 cm en 120x48 cm) en in 16 ‘tastbare’ natuurlijke kleurnuances van het buitengewone kleurenpalet 'Terre di Cielo'. Aangevuld wordt dit met gelakte houten opbergkasten en open compartimenten, verkrijgbaar in 8 delicate tinten uit de series: Talco, Pomice, Brina , Arenaria, Avena, Cemento, Basalto en Muschio. Diverse combinaties met spiegels of bijvoorbeeld de Cielo Elio spiegelkast completeren het meubel ensemble voor de badkamer.

Cielo Elio spiegelkast

 

Door de functionaliteit van de composities te maximaliseren zonder de harmonie tussen de elementen in gevaar te brengen is het Cielo Multiplo badkamermeubel ideaal voor het inrichten van residentiële en commerciële omgevingen van elke omvang.
 
Cielo Multiplo badmeubel

 

 

 

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Badkamermeubels