Uw winkelwagen

COMPLETE BADKAMER V&B MEMENTO NU COMPLEET

De complete badkamer nu met memento

vb-memento-wandcloset-en-bidet2Villeroy & Boch MEMENTO reduceert de vormgeving tot heldere lijnen, laat ruimte voor echte individualiteit vanaf nu als complete badkamer collectie: behalve een nieuw formaat wastafel en een fonteintje biedt MEMENTO nu ook een bijpassend closet en bidet. Zo kan een compleet woonconcept ook in de badkamer worden gerealiseerd. De complete badkamer collectie wordt harmonisch aangevuld door het eigen meubelprogramma met zijn stijlvolle materialen van getint glas en massief Amazakoue-hout. Niets leidt af van de helderheid van het design: de deuren hebben geen handgrepen, maar kunnen geopend worden door er even tegenaan te duwen.

 

vb-memento-wastafel1Alleen een evenwichtig design staat open voor variaties.

MEMENTO's exclusieve assortiment wastafels en opzetwastafels in vijf afmetingen, twee kleuren en twee decors laat ondanks de consequente lijn ruimte voor persoonlijke wensen en eigen smaak. De combinatie met het glazen wastafelblad zorgen voor een strakke vormgeving. Het bijpassende fontein maakt de collectie compleet en maakt het mogelijk om ook de toiletruimte strak vorm te geven. Met de exclusieve kleurkeuze biedt MEMENTO voldoende speelruimte voor individuele variaties: sober wit en trendy Glossy Black combineerbaar met het sierlijke decor New Glory of het weelderige New Glory Platinum.

 

Minimalistisch design, maximale schoonheid.

MEMENTO betekent reductie tot de ultieme esthetiek: progressief en consequent. Het design komt op gedurfde wijze terug in de MEMENTO closets en bidets. Hun heldere lijnvoering maakt ze geschikt voor individuele combinaties en dat is één van de grote voordelen van de Villeroy & Boch MEMENTO serie. Zo zijn closet en bidet bijvoorbeeld absoluut stijlvast en harmonisch te combineren met de premiumedities PURE BASIC, METRIC ART, LIAISON en NAGANO. Dankzij het nieuwe bevestigingssysteem SUPRAFIX is het MEMENTO closet verbluffend gemakkelijk te installeren.

 


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: memento, Sanitair, Villeroy & Boch, wandcloset, wastafel