Uw winkelwagen

COTTO D'ESTE KERLITE HET NIEUWE ARCHITECTONISCHE OPPERVLAK

kerlite-cotto-deste1

KERLITE VAN COTTO DÉSTE

Cotto Déste de Italiaanse fabrikant van bijzondere wand- en vloertegels introduceerde recentelijk Kerlite. Een `tegel` gemaakt van innovatief materiaal met een dikte van slechts 3 mm (3.5mm voor de vloertegel) en leverbaar in diverse kleuren en afmetingen tot maximaal 100x300cm. De wandtegel “Kerlite” is het resultaat van een zeer innovatief productiesysteem.

kerlite-op-de-wand

Het is ontstaan door de vernieuwingsdrang van Cotto D’este en de toepassing van vooruitstrevende technologie. Het bakken gebeurt in elektrische ovens zonder uitstoot van schadelijke gassen. Een volledig geautomatiseerde snijlijn zorgt voor het verkrijgen van de verschillende formaten waarin het wordt verkocht. Kerlite Plus, een nieuw tegelvloer met een dikte van slechts 3,5 mm.
Met Kerlite Plus vernieuwt u snel en gemakkelijk de vloeren van uw huis. Het kan direct op bestaande oude vloeren van hout, keramiek of andere compacte materialen worden aangebracht. De onderkant van de platen is hierbij voorzien van een compacte mat van glasvezel. Deze toepassing staat garant voor een optimale demping van contactgeluid, verbetert de hechting tussen de plaat en de lijm en maakt een optimale warmtegeleiding mogelijk. Dankzij de dikte van slechts 3,5 mm hoeven deuren en kozijnen niet op hoogte te worden gebracht en wordt het gewicht van de vloer niet wezenlijk beïnvloed.

kerlite-vloer1

Kerlite Twin, Cotto D’este Kerlite breidt zich nog verder uit en wordt Kerlite Twin, een hoogwaardige dubbellaagse tegel, dé oplossing die u zocht om vloeren met grote formaten met slechts 7 mm dikte te realiseren. Zeer grote prestaties wat betreft weerstand en duurzaamheid en daardoor ideaal voor ruimtes met zwaar verkeer.


Gepubliceerd in: Tegels Gerelateerde artikelen: badkamertegels, Cotto d'este, Tegels, vloertegels, wandtegels