Uw winkelwagen

ROCA ARMANI BADKAMERS

Roca Armani.

Roca Armani badkamerEen tijdje terug kondigen Armani de samenwerking aan met Roca. Het concept: een badkamer van luxe met een revolutionaire aanpak, die allerlei praktische oplossingen biedt voor de perfectionist. Je zou natuurlijk niets anders verwachten van Armani.

Het nieuwe badkamerconcept, ontworpen door de Giorgio Armani groep in samenwerking met de Spaanse badkamerexpert Roca verandert de badkamer in een comfortabele en harmonieuze omgeving met een stijlvolle en persoonlijke sfeer. Deze badkamercollectie kenmerkt zich door geavanceerde technologische oplossingen met duidelijk gescheiden functionele zones, wandbetegeling, bekledingen, vloerbetegeling en verlichting die onderling gecombineerd zijn om de stijl en de filosofie die Giorgio Armani op de vormgeving van de badkamer toepast, tot zijn recht te laten komen. Armani/Roca geeft Giorgio Armani™s onmiskenbare flair weer om de sfeer van een woning te interpreteren en brengt zijn individuele esthetische waarden over op productontwikkeling en binnenhuisarchitectuur.

Roca Armani badmeubelDe zones voor de lichaamsverzor-ging, wellness en primaire behoeften zijn van elkaar geschei- den om de intimiteit van elk van deze aspecten te bewaren maar tegelijkertijd is het gevoel van ruimte niet verloren gegaan. Deze verschillende zones zijn gescheiden of verbonden door middel van een geraffineerd systeem van glazen afscheidingen waarin metalen weefsels zijn verwerkt. Dankzij een mechanisme waarmee de mate van ondoorzichtigheid kan worden geregeld, kunnen degenen die meer privacy wensen de mate van intimiteit in de verschillende zones regelen.

De Armani/Roca badkamer voldoet aan de strengste criteria van zuivere vormgeving zonder dat deze aan luxe en sensualiteit inboet. Dit subtiele evenwicht wordt bereikt door middel van de keuze van materialen en texturen, en enkele verrassende combinaties. Het is voor het eerst dat de kern van de badkamer opgevat wordt als een eiland met een exquise touch van het beste porselein waarin de wastafel, het sanitair en het bad- en douchegedeelte geconcentreerd zijn. Dit is een modulair systeem in een verschillende afmetingen die aangeboden wordt in twee uitvoeringen materialen en tinten: zwart met kranen in dezelfde tint en keramische wandtegels met een segrijneffect (een zeldzaam en kostbaar materiaal dat de Armani™s stijl belichaamt), en "greige"™, met wandbekledingen met een verfijnde textuur en vloeiende kleuren voor sanitair en vloertegels.

Een tijdje terug kondigen Armani de samenwerking
aan met Roca. Het concept: een badkamer van luxe
met een revolutionaire aanpak, die allerlei praktische
oplossingen biedt voor de perfectionist. Je zou natuurlijk
niets anders verwachten van Armani.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Badkamer, badmeubel, Roca, Sanitair, Armani