Uw winkelwagen

DANSANI LUNA BADKAMERMEUBEL MET LED VERLICHTING

Dansani Luna

dansani_luna_badkamermeubel
De Deense fabrikant Dansani geeft de badmeubelserie Luna sterallures met een bijzonder accessoirepakket voor extra comfort, sfeer en functionaliteit. Met dit de luxe pakket worden gewone lades ware comfort- en sfeerverhogers; handige ladeverdelers uit massief eikenhout en rubberen antislipmatten zorgen ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft. En met de LED-verlichting boven de lades is de inhoud extra goed zichtbaar. Het de luxe pakket wordt gecompleteerd door LED-verlichting onder de spiegelkast voor extra verlichting op de wastafel. Dit accessoirepakket voor de Luna-serie is ter introductie bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd.
 

Accessoirepakket

Bij de massief eikenhouten ladeverdelers voor het indelen van de bovenste lade wordt een witte onderhoudsolie geleverd die zorgt voor een vuil- en waterafstotend oppervlak. De geïntegreerde, energiezuinige LED-verlichting boven beide wastafelkastladen zorgen voor extra veel licht en overzicht over de inhoud van de laden. De aluminium verlichtingsrail is discreet weggewerkt over de volledige breedte van de kast. Voor de laden van het wastafelmeubel zijn er ook antracietkleurige, rubberen antislipmatten. Deze zorgen ervoor dat spullen op hun plaats blijven en beschermen de ladebodems. Vanzelfsprekend zijn de laden voorzien van soft-close. Wie voor een combinatie met een spiegelkast kiest, krijgt met het de luxe accessoirepakket bovendien geïntegreerde, energiezuinige LED-onderverlichting. Deze zorgt voor extra veel licht boven de wastafel. De LED-spots hebben een warme gloed voor extra sfeer.
 

Trendy mat wit en dubbele Kantate

De producten uit de Dansani Luna-serie zijn nu, naast hoogglans wit of zwart, ook beschikbaar in trendy matwit. Voor een warme, natuurlijke uitstraling is er de keuze uit de houtsoorten Walnoot, Nougat en Coffee. Luna combineert bijzonder goed met de volledig dekkende wastafel Kantate. Deze ultraplatte, strakke wastafel uit zwart of wit keramiek is nu ook verkrijgbaar als dubbele wastafel (121 cm).

Het Dansani Luna badmeubel is te combineren met een spiegelkast met geïntegreerde verlichting of een spiegel met strakke kubuslampen en geïntegreerde anticondensverwarming. Dansani stelde een groot aantal Luna actiesets samen, met een aantrekkelijke prijsstelling. In combinatie met het de luxe accessoirepakket behoren sterallures voor elke badkamer tot de mogelijkheden.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: badkamermeubel, Dansani, verlichting