Uw winkelwagen

DE NIEUWE DOUCHEPUT VAN DEN BERG

Van den Berg douche afvoeren

Van den Berg doucheputVan Den Berg heeft een geheel nieuwe doucheput op de markt gebracht, met een verrassende maat. In plaats van de gebruikelijke 100×100mm of 150×150mm, zit dit putje er precies tussenin. Daardoor kan de nieuwe, roestvrijstalen doucheput van Den Berg toegepast worden in vrijwel alle situaties. Ben je op zoek naar een handige put, die goed past? Dan zit je met een Van Den Berg doucheput zeker goed.

 

De voordelen van de Van Den Berg doucheput

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Van Den Berg, als het op doucheputten aankomt. Zo heeft de nieuwe Van Den Berg doucheput:

• Een puthuis dat perfect in beton te hechten is;
• Een mogelijkheid om water verticaal én horizontaal af te voeren;
• Een aardingspunt, en een lage inbouwhoogte.

Alles wat je nodig hebt om de doucheput te installeren, zoals beschermfolie en natuurlijk de instructies, wordt gewoon bijgeleverd. Het eindresultaat is een simpel en functioneel rooster, met geborsteld oppervlak en uitneembaar klokrooster, dat hygiënisch en praktisch is in gebruik.

Patent Line douchegoot

Combineer met douchegoten van Patent Line

Installeer je een doucheput, dan heb je ook een douchegoot nodig. De Patent Line douchegoten zijn zeer elegant en sluiten goed aan bij de putten van Den Berg. De goten worden geleverd met een zijaansluiting van 50mm breed, en kunnen door middel van een aansluitmof precies aangesloten worden op de riolering. Dit rooster heeft een diepte van maar 13 millimeter, en kan dus gecombineerd worden met standaard tegelvloeren zoals je die in de douche veel ziet. De afvoercapaciteit (30 liter per minuut) is ruim voldoende, en de oer-Hollandse kwaliteit van Den Berg zorgt ervoor dat de afvoer altijd prima zal lopen.

 


Gepubliceerd in: Douche, Installeren