Uw winkelwagen

DE VERNIEUWDE KLUDI Q-BEO KRANEN

Mooie vormen met Kludi Q-BEO

kludi q-beo wastafelkraanGedetailleerde vormen met een elegantie die niet beperkt wordt door de tijd, eigenlijk een statement dat van toepassing is op veel Kludi kranen en douchesystemen met hoofddouche voor de badkamer. Deze keer gaat het echter om de vernieuwde Q-BEO kranen serie van Kludi met precieze contouren en een minimalistisch detailniveau. Om de vormgeving te accentueren en niet te verstoren worden hoeken en vernauwingen in de kraansculptuur zoveel als mogelijk vermeden. Een gevolg van deze filosofie is het weglaten van de zichtbare rozetten achter de Kludi Q-BEO opbouwkranen. De thermostaatkraan en de mengkranen voor het bad en de douche worden dan ook direct op de wand gemonteerd.
 

Vierkante kraanvorm met Q-BEO van Kludi

De vierkante vorm speelt een belangrijke rol bij de Kludi Q-BEO serie. Met de rechte vlakken en de strakke vormen wordt weliswaar een geminimaliseerde indruk gewekt maar toch is er meer te ontdekken aan deze kraan. De afwerking van de hoeken kent een subtiele ronding die de strakke lijnen reduceert en de moderne kraan een meer gemoedelijk uitzien verleent. Daarmee geschikt voor stak ontworpen badkamers maar ook voor elegante klassiekers. De twee verschillende bedieningshendels accentueren de beide stijlconcepten, een wat bredere 1-greeps bedieningshendel van de mengkraan en de 3-gats mengkraan uitvoering voor de wat meer luxere uitvoering. Terwijl de meer massief ogende vierkante grepen van de L-uitloop juist in ruimtelijke badkamers meer een blikvanger is. De Q-BEO kranen zijn in staat om veel verschillende interieurstijlen te ondersteunen en te versterken.

kludi q-beo douchekraan
 

Aandachtstrekker op de badrand

Met dezelfde kubistische uitvoering van de kraangrepen zet de 4-gats badmengkraan, op de rand van het bad de bijzondere accenten. In combinatie met een strak uitgevoerd ligbad wordt de ontwerplijn versterkt en de vorm en functie van het ligbad onderstreept. Dit wordt op dezelfde wijze doorgevoerd in de kubistische handdouche. De hoofddouche staat voor bijzonder veel comfort onder andere door de kantelhoek tot 30° waardoor deze geheel naar eigen comfort is in te stellen. Bijzonder comfort bij het douchen garandeert ook de douchethermostaat in het passende Kludi Q-BEO design. Het geïntegreerde thermostaatelement regelt het douchewater op de wenstemperatuur, makkelijk en erg snel. Daarnaast is de thermostaatkraan voorzien van Kludi Safe Touch waardoor de kraan zelf hooguit handwarm wordt en verbranden voorkomt.

Kludi Q-Beo douchesysteem


Gepubliceerd in: Kranen