Uw winkelwagen

DESIGN RADIATOREN VASCO BRYCE

Design radiatoren

designradiatoren-vasco-bryce
De verfijnde structuur van de Vasco Bryce Canyon in de Amerikaanse staat Utah inspireerde de ontwerpers van VASCO tot het ontwikkelen van een design radiator opgebouwd uit verticale aluminium profielen waardoor de lichtspeling vanuit elke hoek weer anders is. Bryce Canyon, beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties, is een Nationaal Park gelegen in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Utah. Door de samenwerkende krachten van vriezen en dooien worden de kalk- en zandsteenformaties langzaam geërodeerd en vormen zo de zogenaamde ‘hoodoos’. De afgesleten toppen zorgen voor sublieme formaties waardoor het zonlicht zorgt voor prachtige kleurschakeringen.

Innovatieve warmte
De Bryce design radiatoren zijn stijlvolle gesloten radiatoren. Bevestigingspunten en andere storende elementen zijn niet zichtbaar. De uitvoering in aluminium bevordert een efficiëntere warmteafgifte en is tegelijkertijd een aantrekkelijk lichtgewicht. En bovendien is Aluminium volledig recycleerbaar.

Erkenning in binnen- en buitenland
De Bryce design radiatoren zijn reeds bekroond met een Henry van de Velde label 2007, de Product Design Award Hannover 2008, Design Plus Award – Material Vision, Frankfurt 2007 en de Red Dot Product Design Award 2008. Deze internationale erkenning van het innovatieve karakter en design is voor VASCO een waardevolle opsteker.


Gepubliceerd in: Radiatoren Gerelateerde artikelen: designradiator, Vasco, verwarming