Uw winkelwagen

DESIGN SANITAIR VAN CERAMICA CATALANO

Catalano New Zero, Gold Silver en Colori

Catalano New Zero sanitairRecentelijk heeft Catalano enkele sanitair series uitgebreid of vernieuwd zodat deze nu weer perfect aansluiten bij de hedendaagse trends en interieurstijlen. Dit wekt wellicht de indruk dat ook het design van sanitair bijna jaarlijks aan vernieuwing toe is maar dat bij Catalano New Zero zeker niet van toepassing. Het ‘oude’ Zero heeft inmiddels een levensduur van achttien jaar en bevestigt daarmee dat kwaliteit, innovatie en goed design altijd synoniem zijn met duurzaamheid. De restyling naar New Zero vertegenwoordigt de evolutie van het Zero-project, dat nu volwassener en uitgebalanceerd is en in staat is om het hoog technologische en kwalitatieve niveau weer te geven dat het Italiaanse bedrijf de afgelopen jaren heeft bereikt. Met behoud van het bijzondere karakter van de originele badkamercollectie, valt het Catalano New Zero sanitair op door zijn grotere lichtheid en een meer geaccentueerde veelzijdigheid. Dit zorgt voor een harmonie tussen strakke lijnen en een zekere zachtheid van de vormen.
 
Catalano Gold Silver sanitair

Catalano Gold & Silver afwerkingen

Het nieuwe assortiment Gold & Silver wastafels creëert een verfijnd en esthetisch interieur. Zero is het eerste brede gamma sanitaire artikelen van Catalano, waar de wastafel, het wandcloset en het bidet allemaal gebaseerd zijn op het concept "typologische veelzijdigheid". Dit biedt voor elke situatie een veelvoud aan verschillende oplossingen in stijl, afwerking en maatvoering die dit sanitair voor elke badkamer of toilet toepasbaar maakt. Met de Gold & Silver metallic afwerkingen wordt deze veelzijdigheid verder uitgebreid naar een (opzet) wastafel en hangend toilet die een verfijnde en esthetische uitstraling bieden. Wellicht zelfs een beetje luxe uitstralen die met behulp van de juiste wand- en vloertegels nog verder versterkt kan worden tot een stijlvol Italiaanse badkamer of toiletruimte.
 
 

Catalano Colori
 

De Catalano Colori collectie

Als trendsetter in het hedendaagse badkamerdesign verbreedt Catalano zijn assortiment met de introductie van 4 nieuwe satijnen tinten op een selectie van wastafels en toiletten. Naast het sanitair van Colori in de 4 satijnen afwerkingen in pasteltinten van wit, blauw, groen en grijs is er tevens een zwarte glansafwerking beschikbaar. De nieuwe Colori satijnkleuren zijn beschikbaar voor de wastafels uit de sanitair collectie Green en het wandcloset of de staande WC uit de Catalano Sfera serie. Om precies te zijn betreft dit het Sfera 54 wandcloset met nieuwe flush-techniek en het staand toilet Sfera 52 inclusief de wc-bril die verkrijgbaar zijn in de nieuwe pastelkleuren en de zwarte glansafwerking van de Colori sanitair collectie. De nieuwe kleuren kunnen worden gecombineerd zodat zij optimaal aansluiten bij de smaak en de creativiteit van de badkamer of WC ruimte van de gebruiker.
 
catalano gold silver ceramica catalano gold silver

 


Gepubliceerd in: Sanitair