Uw winkelwagen

DIRECTFLUSH TOILET MODELLEN VAN VILLEROY EN BOCH

De nieuwe generatie toiletten zonder spoelrand

villeroy-Boch DirectFlushKies voor een toilet van Villeroy & Boch, dat is uitgerust met de innovatieve DirectFlush spoeltechniek. DirectFlush toiletten voldoen aan de hoogste hygiënische eisen. Door de specifieke vormgeving en spoeltechniek worden de wandclosets bijzonder snel en grondig gereinigd. DirectFlush toiletten beschikken over een intelligent waterbeheersysteem waardoor de binnenpot maximaal wordt gespoeld. Dankzij de geglazuurde open spoelrand kan het toilet snel en eenvoudig gereinigd worden. Tevens zorgt de innovatieve spoeltechniek ervoor dat de DirectFlush toiletten gespoeld kunnen worden met een minimaal spoelvolume van slechts 4,5/3 liter.

 

Hygiëne en slim waterbeheer met meer dan twintig modellen

De DirectFlush toiletten van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar binnen vele collecties, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Passend bij elke badkamer- en toiletinrichting. De al verkrijgbare wandclosets of hangtoiletten met DirectFlush zijn uit de sanitairseries O.novo, Omnia Architectura, Subway 2.0, Vivia en Venticello ook zijn er staande closets binnen de diverse collecties. Architectura is er met DirectFlush in een Compact, Standaard, of XL-formaatversie en daarnaast eveneens in een rechthoekig design. Ook collecties O.novo Vita en Subway 2.0 zijn uitgebreid met diverse wand- en staande DirectFlush toiletten voor extra comfort.

villeroy-Boch Direct-Flush toilet
 

Vele toilet-modellen zijn beschikbaar in een Combi-Pack (= inclusief OR/SC closetzitting). Zo is de nieuwe Avento WWC met DirectFlush spoeltechniek van Villeroy & Boch beschikbaar in twee Combi-Packs, waarvan een CombiPack met een dun design QR/SC SlimSeat zitting. Overtuig uzelf van het ultramoderne schoonmaakgemak en de hygiëne op het toilet!

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws