Uw winkelwagen

DORNBRACHT DEQUE KRANEN MET GEOMETRISCH DESIGN

Dornbracht Deque

Dornbracht Deque kranenDe nieuwe kranenserie Deque van Dornbracht onderscheidt zich door een streng gereduceerd vormenspel dat tot uitdrukking komt in de vlakke uitloop. De kraan is bewust zo ontworpen dat hij laag en dicht bij de wastafel zit en daardoor de blik stuurt naar datgene waar het om draait: de manier waarop het water stroomt.

De Dornbracht Deque staat bekend om zijn minimalistische en streng geometrische design. Deque zet deze vormtaal met zijn avant-gardistische design consequent voort en overtuigt door zijn opvallende contrast tussen de geaccentueerde vlakke uitloop en de cilindrisch bedienelementen. Deze formele breuk wordt met name duidelijk bij de eenhendelmengkraan. Speciale aandacht werd er bovendien besteed aan de vorm van de waterstraal: geen gewone gebundelde straal, maar aparte stralen maken het handen wassen tot een bijzonder zachte beleving die als het ware de handen streelt.

De serie Deque omvat mengkranen voor wastafel, bidet, douche en bad en is vanaf najaar 2011 in de uitvoeringen chroom en mat zwart leverbaar. Het design is van Sieger Design, de badkamerarchitectuur van Mike Meir.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: badmengkraan, Dornbracht, Kranen, wastafelkraan