Uw winkelwagen

DOUCHEBAK SQUARO VAN VILLEROY & BOCH NU NOG GROTER

villeroy-boch-squaro-douche

Villeroy & Boch Squaro

De Squaro douchebak van Villeroy & Boch de vlakste douchebak uit het assortiment, de SQUARO Superflat, laat zich perfect gelijkvloers inbouwen – hiervoor heeft deze succesvolle serie al een groot aantal designprijzen gekregen. Het samenspel met de innovatieve SQUARO WALK-IN douchewand, die ook prima te combineren is met de SUBWAY douchebakken, geeft de badkamer een volkomen harmonieuze uitstraling. Drie nieuwe, extra grote SQUARO Superflat en SQUARO WALK-IN modellen worden toegevoegd aan dit succesvolle assortiment en zorgen voor douche-genot met nog meer comfort. De inrichtingsmogelijkheden zijn nog breder dan ooit: in aansluiting op actuele trends is SQUARO Superflat nu ook verkrijgbaar in de matte kleuren crème, grijs, antraciet en bruin – daarmee wordt voldaan aan alle eisen van een elegant badkamerdesign.

Squaro Superflat

Functionaliteit of design – het exclusieve materiaal Quaryl® maakt beide mogelijk. De SQUARO Superflat douchebak kan dankzij zijn lage inbouwhoogte in de meeste inbouwsituaties op vloerhoogte worden gemonteerd. Door zijn unieke vorm en design heeft de SQUARO Superflat talrijke internationale onderscheidingen ontvangen.

 

villeroy-boch-squaro-douchebak1De voordelen

Inbouwhoogte van slechts 10 cm inclusief sifon – ideaal voor inbouw in bestaande badkamers de installatie kan in één stap plaatsvinden, want sifon en douchebak zijn vast met elkaar verbonden smaakvolle verschijning door het ontbreken van een drempel en door de vlak geïntegreerde afvoer gemakkelijke reiniging dankzij het uiterst gladde en poriënvrije oppervlak slipvast en geluiddempend effect duurzaamheid en uitstekende, permanente kleurechtheid


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: Baden, douchebakken, Villeroy & Boch