Uw winkelwagen

DOUCHEN IN DE DUKA 1200 VAN SEALSKIN

De Sealskin Duka 1200: een elegant design voor een lage prijs

Duka 1200 Sealskin schuifdeurScherpe lijnen, een unieke uitstraling, en al het gebruiksgemak dat je verwacht van een moderne douchecabine: dat is wat Sealskin met de Duka 1200 op de markt brengt. In de nieuwe collectie vindt je vele verschillende modellen, die in vrijwel iedere badkamer prima op hun plek zijn. De Sealskin Duka 1200 wordt geleverd met verschillende deuren – schuif- of draaideuren, pendel- en vouwdeuren – en kan op die manier ook in kleine badkamers geplaatst worden. Het ontwerp is bovendien zeer functioneel: ieder onderdeel van de moderne en minimalistische cabine vervult een taak.

 

Douchen in stijl

De Sealskin Duka 1200 is een douchecabine die gemaakt is van de allerhoogste kwaliteit materialen. De deurgreep, die geheel geïntegreerd is in de deur van de douche, is makkelijk in gebruik en bovendien zeer simpel schoon te houden vanwege het strakke ontwerp. De grote glazen oppervlaktes zijn eenvoudig schoon te houden, maar voegen ook iets toe aan het minimalistische ontwerp van de Duka 1200. Een prachtige finish houdt het geheel bovendien waterdicht in de badkamer. Met een zeer schappelijke prijs is de Sealskin Duka 1200 dan ook een prima keuze voor in iedere badkamer – ook als je werkt met een strak budget.

Duka 1200 Sealskin douchecabine

Geschikt voor in iedere badkamer

De Sealskin Duka 1200 misstaat in geen enkele inrichting, dankzij de eenvoudige lijnen en de moderne vormgeving. Bovendien kan de douchecabine in vrijwel iedere hoek geplaatst worden. De verschillende deuren maken het mogelijk een model uit te zoeken dat precies past bij jouw wensen, en de ruimte optimaal benut. Kleine badkamers profiteren van naar binnen klappende deuren of schuifdeuren; de douchecabine kan zelfs op maat geleverd worden. De Duka 1200 is bovendien verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Verschillende soorten glas kunnen worden gecombineerd met glanszilveren, matzilveren of witte profielen. Hierdoor past de Sealskin Duka 1200 perfect bij iedere inrichting.

Duka 1200 Sealskin pendeldeur

 


Gepubliceerd in: Douche