Uw winkelwagen

DRIE X EEN VRIJSTAAND BAD VAN CIELO

Comfort en modern design voor de nieuwe Cielo vrijstaande baden

Cielo Cibele ArenariaKlassieke charme en hedendaagse vormen om de badkamer als een plaats van absolute ontspanning te ervaren, dit is het concept gecreëerd door Ceramica Cielo die met Cibele L, Febe en Dafne drie nieuwe vrijstaande baden presenteert. Echte sculpturen gevormd door zachte lijnen en ontworpen door Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano. Perfect afgewerkt door het gebruik van LivingTec, een materiaal met een zeer aangename aanraking. De drie badkuipen van Cielo: Cibele L, Febe en Dafne zijn verkrijgbaar in Bianco Matt, Brina en Arenaria. Deze kleuren zijn alle afwerkingen uit het kleurengamma "Terre di Cielo" dat geïnspireerd is op de natuurlijke elementen die het bedrijf op deskundige wijze heeft gebruikt om een stem te geven aan de expressieve vrijheden van de cliënt.
 
 
Cielo Cibele L
 
Cibele L - met een sterke esthetische impact, is een vrijstaand bad dat gekenmerkt wordt door voldoende omhullende vormen. Een eigentijdse interpretatie van de badkuip, die is geïnspireerd op de nieuwste stijl van meubilair en die zijn maximale expressie en perfecte maat vindt als deze in het midden van de badkamer wordt geplaatst. Daarmee ook een perfect bad voor en suite met de slaapkamer. De afmetingen van Cielo Cibele L ligbad zijn 161 x 88 x 61 cm.
Cielo Febe
 
Febe - met een essentieel en afgemeten ontwerp kan deze zowel in het midden van de badkamer als langs de muur worden geplaatst en als comfortabele douche worden gebruikt. Onderscheiden door asymmetrische randen en een praktische rand aan de ene kant, die als plank voor het plaatsen van zepen en parfums kan worden gebruikt. Het vrijstaande bad Febe is een badkuip met compacte afmetingen op basis van maximaal comfort. De afmetingen van het Cielo Febe ligbad zijn 140 x 80 x h57 cm.
 
 
Dafne - compact en functioneel in zijn miniformaat en afgeronde vorm, is perfect voor wie op zoek is naar een oplossing die geschikt is voor zelfs de kleinste ruimtes. Cielo Dafne maakt dan ook een kleine badkamer met een vrijstaand bad mogelijk waarbij comfort en uitstraling behouden blijven. De afmetingen van het Cielo Dafne ligbad zijn 130 x 80 x h55 cm.

Cielo Dafne
 
Gekenmerkt door elegant design, technische perfectie en een precisie constructie, sluiten de afmetingen en kleurmogelijkheden van de drie vrijstaande baden aan bij de geschiktheid van Cielo om altijd de ideale inrichtingsoplossingen voor te stellen voor woonomgevingen en badkamers van elke omvang. Een vrijstaand bad van Cielo: de nieuwe dimensie van ontspanning in de badkamer.

 

 


Gepubliceerd in: Baden, badkamer nieuws